Χριστουγεννιάτικο πάρτι

Χριστουγεννιάτικο πάρτυ Μάγος Διαδραστικό παραμύθι Θεατρική παράσταση Κουκλοθέατρο Face painting Ξυλοπόδαροι Μασκότ Εργαστήρια Άγιος Βασίλης Σαπουνόφουσκες

Χριστουγεννιάτικο πάρτι ξωτικών

χριστουγεννιάτικο πάρτιΔιοργανώνουμε τα καλύτερα και πιο πρωτότυπα παιδικά πάρτυ!

Το ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ φέτος ετοίμασε ένα πρωτότυπο και ξεχωριστό πρόγραμμα για Χριστουγεννιάτικα παιδικά πάρτυ, προσαρμοσμένο στην εορταστική ατμόσφαιρα των ήμερων. Ξέρουμε πώς να δημιουργήσουμε ένα απίστευτο Χριστουγεννιάτικο πάρτι σε οποιοδήποτε χώρο εσείς επιθυμείτε, διασκεδάζοντας εσάς και τους καλεσμένους σας.

χριστουγεννιάτικο πάρτι ξωτικώνΣκανδαλιάρικα ξωτικά παρέα με το χιονάνθρωπο, το Ρούντολφ το ελαφάκι και το νάνο, δίνουν το παρόν. Απίθανες χριστουγεννιάτικες μασκότ κάνουν το party σας μοναδικό και ιδιαίτερο. Πανύψηλοι ξυλοπόδαροι δίνουν χριστουγεννιάτικο τόνο στη γιορτή σας και απογειώνουν το πάρτυ σας!

Διασκεδάζουμε όλα τα παιδιά μικρά και μεγάλα, μέσα από ένα πλήρες πρόγραμμα που περιλαμβάνει μουσική και χορό. Επίσης μουσικοκινητικά παιχνίδια, θεατρικά δρώμενα, διαγωνισμοί και ξωτικοδοκιμασίες, πολύχρωμες μπαλονοκατασκευές, χριστουγεννιάτικη ζωγραφική προσώπου και απίστευτα παιχνιδοκαμώματα ξετρελαίνουν τα παιδιά!

παιδικό χριστουγεννιάτικο πάρτιΓια το τέλος αφήνουμε πάντα σαν έκπληξη τον Άγιο Βασίλη που εμφανίζεται μέσα σε χρωματιστή βροχή, μοιράζει ευχές, δώρα και φωτογραφίζεται με όλους.

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να διοργανώσουμε παρέα το πιο πετυχημένο και αξέχαστο χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτυ, στις καλύτερες πάντοτε τιμές. Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και εμείς θα κάνουμε το όνειρο το δικό σας και των παιδιών σας πραγματικότητα!

Επικοινωνήστε με email   Τηλ.: 2310602326