832656159

Χριστουγεννιάτικο πάρτι

Χριστουγεννιάτικο πάρτι ξωτικών

Διοργανώνουμε τα καλύτερα και πιο πρωτότυπα παιδικά πάρτυ!

Το ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ φέτος ετοίμασε ένα πρωτότυπο και ξεχωριστό πρόγραμμα για Χριστουγεννιάτικα παιδικά πάρτυ, προσαρμοσμένο στην εορταστική ατμόσφαιρα των ήμερων. Ξέρουμε πώς να δημιουργήσουμε ένα απίστευτο Χριστουγεννιάτικο πάρτι σε οποιοδήποτε χώρο εσείς επιθυμείτε, διασκεδάζοντας εσάς και τους καλεσμένους σας.

Σκανδαλιάρικα ξωτικά παρέα με το χιονάνθρωπο, το Ρούντολφ το ελαφάκι και το νάνο, δίνουν το παρόν. Διασκεδάζουν όλα τα παιδιά μικρά και μεγάλα, μέσα από ένα πλήρες πρόγραμμα που περιλαμβάνει μουσική και χορό. Επίσης μουσικοκινητικά παιχνίδια, θεατρικά δρώμενα, διαγωνισμοί και ξωτικοδοκιμασίες και απίστευτα παιχνιδοκαμώματα ξετρελαίνουν τα παιδιά! Μαγικά τρικ και ταχυδακτυλουργικά νουμεράκια αφήνουν όλους με το στόμα ανοιχτό. Στο τέλος τους πάρτι απονέμεται σε όλα τα παιδιά σας δώρο το δίπλωμα του ξωτικού για τη συμμετοχή τους.

Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να λειτουργήσουν συλλογικά και να αξιοποιήσουν ευκαιρίες επικοινωνίας και έκφρασης. Μέσα από τις μουσικοκινητικές δραστηριότητες εκτονώνονται και διασκεδάζουν παίζοντας. Τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά μέσα από το μουσικοχορευτικό-διαδραστικό παιχνίδι, την αφήγηση παραμυθιού και τις κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά. Τα παιχνίδια δεξιοτήτων και παρατηρητικότητας, το κουκλοθέατρο, το κυνήγι θησαυρού και τα ομαδικά παιχνίδια σκυταλοδρομίας εγείρουν την περιέργεια των παιδιών και οξύνουν το μυαλό τους.

Θέλετε να φτιάξετε μια πολύ μαγική, ξεχωριστή και διασκεδαστική ατμόσφαιρα στο χριστουγεννιάτικο πάρτι σας; Εάν ναι, το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με χριστουγεννιάτικες μασκότ και ξυλοπόδαρους. Απίθανες χριστουγεννιάτικες μασκότ κάνουν το party σας μοναδικό και ιδιαίτερο. Πανύψηλοι ξυλοπόδαροι δίνουν χριστουγεννιάτικο τόνο στη γιορτή σας και απογειώνουν το πάρτυ σας!

Φυσικά από το πρόγραμμα δεν λείπει το face painting (ζωγραφική προσώπου), με καταπληκτικές χριστουγεννιάτικες προσωποδημιουργίες. Όπως σε όλα τα πάρτυ, τα παιδιά ξετρελαίνονται με τα μπαλόνια. Καταπληκτικές πολύχρωμες μπαλονοκατασκευές μοιράζονται σε όλα τα παιδιά σε ποικιλία σχεδίων.

Χριστουγεννιάτικο πάρτυ παρέα με τον Άγιο Βασίλη

Για το τέλος αφήνουμε πάντα σαν έκπληξη τον Άγιο Βασίλη που εμφανίζεται μέσα σε χρωματιστή βροχή, μοιράζει ευχές, δώρα και φωτογραφίζεται με όλους.

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να διοργανώσουμε παρέα το πιο πετυχημένο και αξέχαστο χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτυ, στις καλύτερες πάντοτε τιμές. Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και εμείς θα κάνουμε το όνειρο το δικό σας και των παιδιών σας πραγματικότητα!

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες

Βίντεο