832656159

Ξυλοπόδαροι

Οι χριστουγεννιάτικοι ξυλοπόδαροι είναι πάντα εντυπωσιακοί!

χριστουγεννιάτικος ξυλοπόδαρος φτεράΟι ξυλοπόδαροι είναι τόσο ψηλοί που αποσπούν την προσοχή και το βλέμμα όλων.

Μια πρωτότυπη ιδέα για τις γιορτινές ημέρες αποτελούν οι χριστουγεννιάτικοι ξυλοπόδαροι μας! Ο ξυλοπόδαρος δημιουργεί ευχάριστες αναμνήσεις στο χριστουγεννιάτικο πάρτυ ή την εκδήλωσή σας. Με το τεράστιο ύψος του θα γίνει αμέσως το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Θαυμάσετε λοιπόν από κοντά τους πολυόροφους χριστουγεννιάτικους ξυλοπόδαρους και περάστε κάτω από τα πανύψηλα πόδια τους!Ένα θέαμα που αναμφισβήτητα εντυπωσιάζει και γοητεύει όλους τους θεατές. 

Για αυτές τις γιορτινές μέρες μεταμορφώνονται σε πανύψηλα ξωτικά ξυλοπόδαροι, Αϊ Βασίληδες ξυλοπόδαροι, τάρανδοι ξυλοπόδαροι και χιονάνθρωποι ξυλοπόδαροι. Έτσι μέσα στο εορταστικό κλίμα  εντυπωσιάσουν ακόμα περισσότερο τους καλεσμένους σας.

Οι χριστουγεννιάτικοι ξυλοπόδαροί μας έρχονται στην εκδήλωση σας για να την πασπαλίσουν με χρυσόσκονη. Φτιάχνουν μια πολύ μαγική, ξεχωριστή και διασκεδαστική ατμόσφαιρα για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους μας φίλους. Ντυμένοι με τις όμορφες στολές τους, περιφέρονται ανάμεσα στον κόσμο σε ανοιχτό η κλειστό χώρο. Υποδέχονται εγκάρδια τους καλεσμένους σας χαιρετώντας τους και δίνοντας τους την δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί τους! Ξεσηκώνουν μικρούς και μεγάλους με τα παιχνίδια, τα ζογκλερικά και τα ακροβατικά τους. Δημιουργούν μια ευχάριστη νότα στην εκδήλωση σας, κάνοντας αστεία με τα παιδιά και μοιράζοντας στο καθένα μια υπέροχη μπαλονοκατασκευή σε ποικίλα σχέδια και χρώματα.

Χριστουγεννιάτικοι ξυλοπόδαροι – σαπουνόφουσκες

Βubble Show

Οι θεόρατοι ξυλοπόδαροι διασκεδάζουν το κοινό στα χριστουγεννιάτικα πάρτυ σας φτιάχνοντας γιγάντιες σαπουνόφουσκες. Σαπουνόφουσκες ή μπουρμπουλήθρες,  όπως και να το πείτε, αποτελεί σίγουρα έναν ιδανικό συνδυασμό εφέ και παιδικής απόλαυσης. Ένα πρόγραμμα πραγματικά μαγικό για μικρούς και μεγάλους με πολλές μικρές και μεγάλες σαπουνόφουσκες! Οι θεατές παρασύρονται στο παιχνίδι και γίνονται μέρος και συνδημιουργοί αυτού του φευγαλέου κόσμου φτιαγμένου από αγάπη, νερό και σαπούνι.

Επικοινωνήστε με το Πολυθέαμα και αφήστε τους καλεσμένους σας με το στόμα ανοιχτό.

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες