832656159

Σαπουνόφουσκες

Χριστουγεννιάτικες σαπουνόφουσκες : το μεγαλύτερο Υπερθέαμα

Οι χριστουγεννιάτικες σαπουνόφουσκες εντυπωσιάζουν σε πάρτυ και εκδηλώσεις. Με επαγγελματικό εξοπλισμό και ειδικά εργαλεία γεμίζουμε το χώρο με σαπουνόφουσκες όλων των διαστάσεων. Ένα καταπληκτικό φινάλε!!!  Γίνε o Άρχοντας των Φυσαλίδων μπαίνοντας μέσα σε μία γιγάντια σαπουνόφουσκα!

Βubble Show

Σόου με σαπουνόφουσκες σε χριστουγεννιάτικα πάρτι και εκδηλώσεις

Ένα μαγικό υπερθέαμα, έτοιμο να βυθίσει μικρούς και μεγάλους στον φαντασμαγορικό του κόσμο, γεμάτο άπειρες πολύχρωμες σαπουνόφουσκες!  Με χιλιάδες φυσαλίδες σε όλα τα χρώματα και σχέδια να γεμίζουν όλο το χώρο, ενήλικες και παιδιά απολαμβάνουν αυτό το μοναδικό show. Ένα διαδραστικό θέαμα με την συμμετοχή του κοινού, που τους μεταφέρει σε ένα παράλληλο σύμπαν χαράς και ελευθερίας!

Ο μαγικός κόσμος της σαπουνόφουσκας!

Σαπουνόφουσκες ή μπουρμπουλήθρες,  είναι ένας ιδανικός συνδυασμός εφέ και παιδικής απόλαυσης μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας, ρομαντισμού και κωμωδίας, όπως μόνο οι φυσαλίδες σαπουνιού μπορούν να δώσουν. Ένα θέαμα προσαρμόσιμο σε δρόμους, πλατείες, πάρκα και εσωτερικούς  χώρους. Ελάτε να ζήσουμε μαζί στον απίστευτο κόσμο της σαπουνόφουσκας. Ένα συναρπαστικό ταξίδι που μεταφέρει τον θεατή σε μια άλλη διάσταση όπου όλα είναι δυνατά και δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία. Ένα show πραγματικά μαγικό για μικρούς και μεγάλους με πολύχρωμες φυσαλίδες οποιουδήποτε σχήματος και μεγέθους.

Σαπουνοφουσκοπαιχνίδια

ποιο παιδί δεν τρελαίνεται για σαπουνόφουσκες! 

Το αγαπημένο παιχνίδι όλων. Οι σαπουνόφουσκες δημιουργούν από μόνες τους μια όμορφη ιριδίζουσα απόχρωση του ουράνιου τόξου. Μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν με τις φούσκες και προσπαθώντας να σκάσουν όσο το δυνατόν περισσότερες μπορούν. Ένας διαγωνισμός «σκασίματος» φούσκας μόλις ξεκίνησε. Βάλτε όλη σας ενέργεια και φύγαμε!!

Χριστουγεννιάτικο ξέφρενο Παιχνίδι με τεράστιες σαπουνόφουσκες

Τεράστιες σαπουνόφουσκες πλημμυρίζουν το χώρο

Οι χριστουγεννιάτικες διακοπές  είναι εδώ και τα παιδιά χρειάζεται να ξεσκάσουν λίγο παραπάνω. Είναι ευκαιρία να παίξουμε μαζί τους νέα παιχνίδια, έξω από το σπίτι, και να διασκεδάσουμε όσο περισσότερο μπορούμε! Τι θα λέγατε λοιπόν να παίξουμε μαζί τους ένα παιχνίδι με σαπούνι; Το νόημα είναι παίζουμε με τις χριστουγεννιάτικες σαπούφουσκες έξω από το σπίτι! Στην αυλή, στην πυλωτή, στην παιδική χαρά! Κάνοντας και τους μεγάλους να νοιώσουν για λίγο μικρά παιδιά. 

Καλή διασκέδαση!!!

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες

Βίντεο

Σαπουνοφουσκογιορτή

Παιχνιδο Σαπουνόφουσκες

Γιγάντιες Σαπουνόφουσκες

Ανδρωποσαπουνόφουσκα