832656159

Μασκότ

Οι καλύτερες Χριστουγεννιάτικες μασκότ μόνο στο Πολυθέαμα

Μασκότ – μεγαλοφιγούρες

Οι Χριστουγεννιάτικες μασκότ εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους την περίοδο των Χριστουγέννων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε πάρτυ ή εκδήλωση. Οι γιορτές των Χριστουγέννων παίρνουν άλλο χρώμα με την παρουσία των καταπληκτικών μασκότ μας, που ομορφαίνουν το χριστουγεννιάτικο πάρτυ ή την εκδήλωση σας. Οι μεγαλοφιγούρες μασκότ είναι γιγάντιες χριστουγεννιάτικες στολές που διασκεδάζουν τους καλεσμένους με την εμφάνιση τους.

Oι μασκότ προσδίδουν πάντα σε κάθε μορφής εκδήλωση μία πανέμορφη νότα. Οι μεγαλοστολές μασκότ δημιουργούν μία υπέροχη εντύπωση. Με πολύ εύθυμο χαρακτήρα γίνονται το επίκεντρο του πάρτι.

Περιφέρονται ανάμεσα στον κόσμο σε ανοιχτό η κλειστό χώρο.  Υποδέχονται εγκάρδια τους καλεσμένους στο χριστουγεννιάτικο πάρτι ή την εκδήλωσή σας, χαιρετώντας τους και δίνοντας τους την δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους ήρωες! Ακόμα ξεσηκώνουν τους μικρούς μας φίλους σε ξέφρενο χορό. 

Μασκότ Χριστουγέννων

Μασκότ τάρανδοι, χιονάνθρωποι, πολικές αρκούδες,   χριστουγεννιάτικα δέντρα, ξωτικά, νάνοι, καλικάντζαροι και φυσικά ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων Ρούντολφ και Άγιος Βασίλης, έρχονται στον χώρο σας με πολύ χαρά και διάθεση για παιχνίδι! Φυσικά δε λείπουν και οι φουσκωτές μασκότ όπως φουσκωτοί χιονάνθρωποι, φουσκωτά χριστουγεννιάτικα δέντρα και φουσκωτοί Άγιοι Βασίληδες.

Συνδυάζονται με οποιαδήποτε παροχή

Η υπηρεσία της γιγαντοστολής μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα επιλέξετε. Επίσης οι μασκότ λειτουργούν και ως έξτρα παροχή. Όταν θέλουμε, οι εμψυχωτές μπορούν να κάνουν στην αρχή μια μικρή εμφάνιση ως μεγαλοφιγούρα. Στη συνέχεια μπορούν να αλλάξουν σε κάποιον παιδικό ήρωα, συνεχίζοντας το παιχνίδι.

Η εμφάνιση μιας μασκότ θα εντυπωσιάσει και θα ξετρελάνει τα παιδιά. Μετά από λίγο όμως, αρχίζει να ξεθυμαίνει το ενδιαφέρον των παιδιών προς αυτήνΦυσικά αυτό δεν συμβαίνει όταν αναλαμβάνει την υποδοχή. Για το λόγο αυτό σας προτείνουμε πάντα να χρησιμοποιείτε την μασκότ στην υποδοχή των καλεσμένων του πάρτυ ή της εκδήλωσής σας.

Για το τέλος της εκδήλωσης αφήνουμε πάντα σαν έκπληξη τον Άγιο Βασίλη που μοιράζει ευχές, δώρα και φωτογραφίζεται με όλους.

Εάν λοιπόν θέλετε να εντυπωσιάσουν οι χριστουγεννιάτικες μασκότ μας στο πάρτι ή την εκδήλωσή σας, επικοινωνήστε με το Πολυθέαμα!

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες