832656159

Εργαστήρια

Εργαστήρι του Σοφού Νάνου του Δάσους

Χριστουγεννιάτικα καλλιτεχνικά εργαστήρια

Χειρωνακτικά εργαστήρια ζωγραφικής, χαρτοκοπτικής, κατασκευών κ.α.

Στα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια του Σοφού Νάνου του Δάσους τα παιδιά αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά τους κάνοντας χειροτεχνίες και καλλιτεχνικές κατασκευές.

Χριστουγεννιάτικες κάρτες

Στα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, συνδυάζοντας ζωγραφική και φαντασία, τα παιδιά δημιουργούν μόνα τους Χριστουγεννιάτικες κάρτες. Τις διακοσμούν με διάφορα στολίδια, γιρλάντες, χάντρες, κουμπιά, ζυμαρικά αλλά και ανακυκλώσιμα υλικά. Μέσα στις κάρτες που φτιάχνουν, με την βοήθεια των ειδικών, τα παιδιά γράφουν την ευχούλα τους για το νέο έτος. Έπειτα μπορούν είτε να την κρεμάσουν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο είτε να την τοποθετήσουν κάτω από αυτό.

Η κατασκευή χριστουγεννιάτικων καρτών είναι μια διασκεδαστική διαδικασία για τα παιδιά. Τους δίνει την ευκαιρία να εκφράσουν τις επιθυμίες τους και τις ευχές τους για το νέο χρόνο που έρχεται και να τις πάρουν μαζί τους για να διακοσμήσουν το δωμάτιο τους. Μπορούν ακόμα να τις χαρίσουν σε κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια

Μια ευχάριστη νότα στην όλη διαδικασία, είναι η δημιουργία πανέμορφων χριστουγεννιάτικων στολιδιών πασπαλισμένων με μπόλικη μαγική χριστουγεννιάτικη σκόνη. Η κατασκευή στολιδιών δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να εκφραστούν μέσα από την κατασκευή του δικού τους στολιδιού. Έτσι αισθάνονται με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το πνεύμα των Χριστουγέννων!

Στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, δημιουργούνται από τα ίδια τα παιδιά. Τα παιδιά κατασκευάζουν τρισδιάστατα στολίδια 3D από χαρτί, ασημόχαρτα, πηλό, χρωματιστό πηλό, διάφορα υφάσματα και ζυμαρικά. Στη συνέχεια τα διακοσμούν με ότι υλικά τους αρέσουν όπως χάντρες, χρυσόσκονη σε διάφορα χρώματα κ.α.

Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά για το παιδικό δωμάτιο και όχι μόνο, ξετρελαίνουν παιδιά και μεγάλους. Υλικά όπως χαρτί, πηλός, ζυμαρικά και υφάσματα έχουν την τιμητική τους. Τρισδιάστατα χάρτινα και πήλινα διακοσμητικά όπως διακοσμητικά ρεσό θα σας μείνουν αξέχαστα!

Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια ζωγραφικής

Και για τους μικρότερούς μας φίλους, δε λείπουν οι χριστουγεννιάτικες χρωμοσελίδες!

Χειρωνακτικά εργαστήρια ταχυδακτυλουργικών

Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε παραπονεμένα τα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας. Για αυτά ετοιμάσαμε εργαστήρια ταχυδακτυλουργικών. Παρουσίαση ταχυδακτυλουργικών κόλπων από επαγγελματία μάγο. Ο ταχυδακτυλουργός εκπαιδεύει τα παιδιά σε μαγικά κόλπα έτσι ώστε και αυτά να γίνουν νέοι ταχυδακτυλουργοί. Τα μαθήματα δείχνουν πώς και τι χρειάζεται για κάθε είδος μαγικών, βήμα – βήμα πώς γίνετε ένα τρυκ και πώς μπορείς να πετύχεις το στόχο σου. Στο τέλος τα παιδιά παρουσιάζουν το δικό τους πρόγραμμα.

Εάν θέλετε τα παιδιά να αναπτύξουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες, επικοινωνήστε με το Πολυθέαμα!

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες

Βίντεο

Βίντεο