Ξυλοπόδαροι

Χριστουγεννιάτικο πάρτυ Μάγος Διαδραστικό παραμύθι Θεατρική παράσταση Κουκλοθέατρο Face painting Ξυλοπόδαροι Μασκότ Εργαστήρια Άγιος Βασίλης Σαπουνόφουσκες

Οι ξυλοπόδαροι είναι πάντα εντυπωσιακοί!

Οι ξυλοπόδαροι είναι τόσο ψηλοί που αποσπούν την προσοχή και το βλέμμα όλων.

Μια πρωτότυπη ιδέα για τις ημέρες των Χριστουγέννων αποτελούν οι τριώροφοι ξυλοπόδαροι μας! Ένα θέαμα που αναμφισβήτητα εντυπωσιάζει και γοητεύει όλους τους θεατές. Ο ξυλοπόδαρος με το τεράστιο ύψος του θα γίνει αμέσως το επίκεντρο του ενδιαφέροντος δημιουργώντας ευχάριστες αναμνήσεις στο παιδικό πάρτυ ή την εκδήλωσή σας. Θαυμάσετε λοιπόν από κοντά τους πολυόροφους χριστουγεννιάτικους ξυλοπόδαρους και περάστε κάτω από τα πανύψηλα πόδια τους!

Για αυτές τις γιορτινές μέρες μεταμορφώνονται σε πανύψηλα ξωτικά ξυλοπόδαροι, Αϊ Βασίληδες ξυλοπόδαροι, τάρανδοι ξυλοπόδαροι και χιονάνθρωποι ξυλοπόδαροι, έτσι ώστε να είναι μέσα στο εορταστικό κλίμα και να εντυπωσιάσουν ακόμα περισσότερο τους καλεσμένους σας.

Οι Χριστουγεννιάτικοι ξυλοπόδαροί μας έρχονται στην εκδήλωση σας για να την πασπαλίσουν με χρυσόσκονη, φτιάχνοντας μια πολύ μαγική, ξεχωριστή και διασκεδαστική ατμόσφαιρα για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους μας φίλους. Ντυμένοι με τις όμορφες στολές τους, περιφέρονται ανάμεσα στον κόσμο σε ανοιχτό η κλειστό χώρο ,υποδέχονται εγκάρδια τους καλεσμένους σας, χαιρετώντας τους και δίνοντας τους την δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί τους! Ξεσηκώνουν μικρούς και μεγάλους με τα παιχνίδια, τα ζογκλερικά και τα ακροβατικά τους και δημιουργούν μια ευχάριστη νότα στην εκδήλωση σας, κάνοντας αστεία με τα παιδιά και μοιράζοντας στο καθένα μια υπέροχη μπαλονοκατασκευή σε ποικίλα σχέδια και χρώματα.

Επικοινωνήστε με email   Τηλ.: 2310602326