832656159

Μάγος

Μάγος

Μάγος Tzortzio

Μαγικά Χριστούγεννα χωρίς μάγο;

Πρόγραμμα μάγου: Από τα πιο περιζήτητα προγράμματα ψυχαγωγίας!!!

Ο Μάγος Tzortzio έχει μεγάλη εμπειρία στην ψυχαγωγία παιδικού και ενήλικου κοινού σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο μοναδικός Έλληνας ταχυδακτυλουργός όπου συνδυάζει με μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο όλα τα είδη της ταχυδακτυλουργίας: Stand-up comedy, Close Up, Stage & illusions magic show, Kids party, Club & Stage show ή attraction, Comic magic show. Πολυβραβευμένος σε φεστιβάλ του εξωτερικού και γνωστός από την τηλεόραση, ο ταχυδακτυλουργός Tzortzio προσφέρει μια διαφορετική νότα στη διασκέδασή σας.

Τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα πάρτυ και εκδηλώσεις

Το Πολυθέαμα σας παρουσιάζει το γνωστό από την τηλεόραση, διεθνούς φήμης και βραβευμένο σε Ελλάδα και εξωτερικό μάγο Tzortzio!  Εντυπωσιάζει τον κόσμο με τα κόλπα του και το πρόγραμμά του είναι σε μορφή σόου και θεάματος. Ο μάγος Tzortzio με την παρτενέρ του, παρουσιάζουν ένα ειδικό για την παιδική δεκτικότητα πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν οι μικροί του φίλοι. Ένα εντυπωσιακό σόου στο οποίο θα εξαφανίσει αντικείμενα, θα κάνει άλλα να «πετάξουν» μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων και το αγαπημένο των παιδιών θα εμφανίσει ζωάκια. Τραπεζάκια που πετούν, σύνθετα ταχυδακτυλουργικά κόλπα όπως εμφανίσεις και εξαφανίσεις ανθρώπων δε λείπουν από το πρόγραμμά του.

Η μαγεία στη διασκέδασή σας

Ο μάγος Tzortzio με την παρτενέρ του Roxani θα παρουσιάσει ένα μοναδικό show με εντυπωσιακά νούμερα που κυριολεκτικά «θα σας μαγέψουν». Kαι με ένα φινάλε που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! Ένα ανεπανάληπτο magic show, εμφανίζοντας και εξαφανίζοντας ό,τι μπορείς να φανταστείς, από το πιο μικρό περιστέρι έως τον πιο μεγάλο άνθρωπο. Στο πρόγραμμά του ενεργή είναι η συμμετοχή των παιδιών (μικρών ή μεγαλύτερων). Αφεθείτε στα μαγικά του χέρια και απολαύστε ένα ταξίδι στη χώρα της φαντασίας και του ονείρου. 

Το πρόγραμμα ξεκινά με ένα μοναδικό stage show (πρόγραμμα σκηνής) και stand-up comedy με πολύ γέλιο και συμμετοχή του κοινού. Ακολουθεί ένα καθηλωτικό illusions magic show μεταφέροντας μικρούς και μεγάλους στον μαγικό κόσμο των ψευδαισθήσεων και απολαυστικό κόσμο του θεάματος.  Τα νούμερά του θέτουν σε αμφισβήτηση τις γνώσεις σας περί φυσικής νομοτέλειας καθώς πολλά από αυτά δεν έχουν λογική εξήγηση.

Σεμινάρια ταχυδακτυλουργικών

Παρουσίαση ταχυδακτυλουργικών κόλπων από επαγγελματία μάγο. Ο ταχυδακτυλουργός Tzortzio εκπαιδεύει τα παιδιά σε μαγικά κόλπα έτσι ώστε και αυτά να γίνουν νέοι ταχυδακτυλουργοί. Τα μαθήματα δείχνουν πώς και τι χρειάζεται για κάθε είδος μαγικών, βήμα – βήμα πώς γίνετε ένα τρυκ και πώς μπορείς να πετύχεις το στόχο σου. Στο τέλος τα παιδιά παρουσιάζουν το δικό τους πρόγραμμα.

Εάν θέλετε μαγευτικά χριστουγεννιάτικα πάρτι και εκδηλώσεις από τον καλύτερο μάγοεπικοινωνήστε μαζί μας!

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες

Βίντεο

Βίντεο