Εργαστήρια

Χριστουγεννιάτικο πάρτυ Μάγος Διαδραστικό παραμύθι Θεατρική παράσταση Κουκλοθέατρο Face painting Ξυλοπόδαροι Μασκότ Εργαστήρια Άγιος Βασίλης Σαπουνόφουσκες

Εργαστήρι του Σοφού Νάνου του Δάσους

Καλλιτεχνικά εργαστήρια Χριστουγέννων

Χειρωνακτικά εργαστήρια ζωγραφικής, χαρτοκοπτικής, κατασκευών κ.α.

Στο εργαστήρι του Σοφού Νάνου του Δάσους τα παιδιά αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά τους κάνοντας χειροτεχνίες και καλλιτεχνικές κατασκευές.

Συνδυάζοντας ζωγραφική και κατασκευή δημιουργούν μόνα τους Χριστουγεννιάτικες κάρτες με διάφορα διακοσμητικά στολίδια , διακοσμητικές γιρλάντες και διακοσμητικές μπάλες. Μέσα στις κάρτες που φτιάχνουν, με την βοήθεια των ειδικών, τα παιδιά μπορούν να γράψουν την ευχούλα τους για το νέο έτος και έπειτα να την κρεμάσουν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η κατασκευή χριστουγεννιάτικων καρτών είναι μια διασκεδαστική διαδικασία για τα παιδιά, καθώς τους δίνει την ευκαιρία να εκφράσουν τις επιθυμίες τους και τις ευχές τους για το νέο χρόνο που έρχεται και να τις πάρουν μαζί τους για να διακοσμήσουν το δωμάτιο τους.

Μια ευχάριστη νότα στην όλη διαδικασία, είναι η δημιουργία πανέμορφων χριστουγεννιάτικων στολιδιών πασπαλισμένων με μπόλικη μαγική χριστουγεννιάτικη σκόνη.

Η κατασκευή στολιδιών δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να εκφραστούν μέσα από την κατασκευή του δικού τους στολιδιού και να αισθανθούν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το πνεύμα των Χριστουγέννων!

Επικοινωνήστε με email   Τηλ.: 2310602326