832656159

Άγιος Βασίλης

Χριστουγεννιάτικο πάρτι παρέα με τον Άγιο Βασίλη

Άγιος ΒασίληςΗ πιο ευχάριστη και παραδοσιακή μορφή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι ο Άγιος Βασίλης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αφήνουμε πάντα σαν έκπληξη τον Άγιο Βασίλη που εμφανίζεται μέσα σε χρωματιστή βροχή! Τραγουδάει τα κάλαντα με τα παιδιά, τους μοιράζει ευχές, δώρα και φωτογραφίζεται μαζί τους.

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Γραμματοκιβώτιο του Βόρειου Πόλου

Επιτέλους ήρθε η πολυπόθητη στιγμή όπου τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι που νιώθουν παιδιά, γράφουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη ζητώντας του το χριστουγεννιάτικο δωράκι τους. Οι νάνοι, οι καλικάντζαροι, τα ξωτικά και οι χιονάνθρωποι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν καθένα που θέλει να γράψει την ευχή του ή να ζητήσει το δωράκι του από τον αγαπημένο Άγιο Βασίλη.

Στα έτοιμα γράμματα που φέρνουν μαζί τους, τα παιδιά συμπληρώνουν όσα θέλουν να πουν στον Άγιο Βασίλη. Τα γράμματα τοποθετούνται στο ειδικό και ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο Γραμματοκιβώτιου του Βόρειου Πόλου! Εναλλακτικά τα παιδιά μπορούν να δώσουν το γράμμα τους απ’ ευθείας στον Άγιο Βασίλη που βρίσκεται ήδη στον χώρο της εκδήλωσης! 

Έλκηθρο Άγιου Βασίλη

Ο Άγιος Βασίλης στο έλκηθρό του

Ο αγαπημένος όλων Άγιος Βασίλης περιμένει, μέσα στο έλκηθρό του παρέα με το Ρούντολφ, μικρούς και μεγάλους να φωτογραφηθούν μαζί του.

Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση “ο Άγιος Βασίλης”

Όλη η αλήθεια για τον Άγιο Βασίλη

Όλοι γνωρίζουν τον Άγιο Βασίλη αλλά λίγοι ξέρουν τα πάντα γι’ αυτόν.

 • Σίγουρα γνωρίζεις ότι φορά κόκκινα ρούχα και μπαίνει στα σπίτια από την καμινάδα;
  •Ξέρεις πόσα παιδιά έχει;
  •Αν μπορείς να τον πάρεις τηλέφωνο;
  Γνωρίζεις αν ήταν καλός μαθητής και αν του αρέσουν τα βιβλία;
  •Πού μεγάλωσε ο Άγιος Βασίλης;
  •Γνωρίζεις το όνομα της γάτας του;
  •Έχεις καμιά ιδέα για το μέρος όπου περνάει τις διακοπές του;
  •Οι γονείς του πώς το πήραν όταν τους είπε ότι θα γίνει Άγιος Βασίλης;

Οι φίλοι μας τα ξωτικά με τη βοήθεια των παιδιών αναλαμβάνουν να πουν όλη μα όλη την αλήθεια για τον πραγματικό Άγιο Βασίλη. Εάν θέλετε να έρθει ο Άγιος Βασίλης και στο δικό σας χριστουγεννιάτικο πάρτι ή εκδήλωση, επικοινωνήστε με το Πολυθέαμα!

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες