ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Χριστουγεννιάτικο πάρτυ Μάγος Διαδραστικό παραμύθι Θεατρική παράσταση Κουκλοθέατρο Face painting Ξυλοπόδαροι Μασκότ Εργαστήρια Γραμματοκιβώτιο Βόρειου Πόλου Σαπουνόφουσκες

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Καλώς ήρθατε στο Χριστουγεννιάτικο Πολυθέαμα!

Περιπέτειες στη χώρα των Χριστουγέννων

Το ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ έρχεται στο χώρο σας και αναλαμβάνει να κάνει τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή σας μοναδική και ιδιαίτερη, διασκεδάζοντας μικρούς και μεγάλους κάθε ηλικίας.

Για την πιο αγαπημένη εποχή όλων έχουμε ετοιμάσει ένα πολύ γιορτινό και ευχάριστο πρόγραμμα για να περάσουν μοναδικά και με πολύ κέφι οι πιο ωραίες μέρες του χρόνου!

Πειραχτήρια καλικάντζαροι θυμίζουν την παράδοση και δίνουν χριστουγεννιάτικο τόνο στη γιορτή σας, ενώ ο ταχυδακτυλουργός με τη βοηθό του μαγεύουν μικρούς και μεγάλους. Την εκδήλωση εμπλουτίζουν ζογκλέρ, φουσκωτοί Αϊ Βασίληδες, χριστουγεννιάτικα δώρα, ξωτικά, χιονάνθρωποι, πολικές αρκούδες, τάρανδοι, καλικάντζαροι, νάνοι και χριστουγεννιάτικα δέντρα που κινούνται!

Στη συνέχεια όλα τα παιδιά παίρνουν σαν δώρο το δίπλωμα του Ξωτικού για τη συμμετοχή τους στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Για το τέλος της εκδήλωσης αφήνουμε πάντα σαν έκπληξη τον Άγιο Βασίλη που εμφανίζεται μέσα σε χρωματιστή βροχή, μοιράζει ευχές, δώρα και φωτογραφίζεται με όλους.

Επικοινωνήστε τώρα

 

Φωτογραφίες

Βίντεο

Βίντεο