832656159

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2021

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις & πάρτι

Καλώς ήρθατε στο Χριστουγεννιάτικο Πολυθέαμα!

Περιπέτειες στη χώρα των Χριστουγέννων

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έχουμε ετοιμάσει το πιο παραμυθένιο και ανανεωμένο πρόγραμμα για τις πιο παραμυθένιες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις! Το ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ έρχεται στο χώρο σας και αναλαμβάνει να κάνει τη χριστουγεννιάτικη γιορτή σας μοναδική και ιδιαίτερη, διασκεδάζοντας μικρούς και μεγάλους κάθε ηλικίας. Γιατί η πείρα μας ξεπερνά τη φαντασία σας.

Για την πιο αγαπημένη εποχή όλων φτιάξαμε ένα πολύ γιορτινό και ευχάριστο πρόγραμμα. Το χώρο στολίζουν πανέμορφα σκηνικά και πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά φουσκωτά μεταφέροντας το κοινό σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Έτσι θα περάσουν μοναδικά και με πολύ κέφι οι πιο ωραίες μέρες του χρόνου!

Πειραχτήρια καλικάντζαροι θυμίζουν την παράδοση και δίνουν χριστουγεννιάτικο τόνο στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Ο τριώροφος Ξυλοπόδαρος με τις μασκότ κατευθύνουν τα παιδιά στο Εργαστήρι του Αϊ Βασίλη και στο γραμματοκιβώτιο του Βόρειου Πόλου. O ταχυδακτυλουργός με τη βοηθό του μαγεύουν μικρούς και μεγάλους. Την εκδήλωση εμπλουτίζουν ζογκλέρ, φουσκωτοί Αϊ Βασίληδες, χριστουγεννιάτικα δώρα, ξωτικά, χιονάνθρωποι, πολικές αρκούδες, τάρανδοι, καλικάντζαροι, νάνοι και χριστουγεννιάτικα δέντρα που κινούνται!

Tα μικρότερα παιδιά μπορούν να ασχοληθούν με τις χρωμοσελίδες. Επίσης να παίξουν στο Baby Park με το φουσκωτό πάρκο και να ακούσουν όμορφες ιστορίες από την Παραμυθού μας. Διηγείται όμορφες ιστορίες ενώ το διαστραστικό της παραμύθι ξετρελαίνει τα παιδιά. Το κουκλοθέατρο μεταφέρει τους πολύ μικρούς μας φίλους στην εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών.

Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν παίζοντας με τις Γιγάντιες Σαπουνόφουσκες και με τα  τεράστια επιδαπέδια παιχνίδια.

Φυσικά από τη γιορτή δεν λείπει η γωνιά της νοστιμιάς όπου όλοι οι καλεσμένοι γεύονται διάφορα κεράσματα!

Στη συνέχεια όλα τα παιδιά παίρνουν σαν δώρο το δίπλωμα του Ξωτικού για τη συμμετοχή τους στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Για το τέλος της εκδήλωσης αφήνουμε πάντα σαν έκπληξη τον Άγιο Βασίλη που εμφανίζεται μέσα σε χρωματιστή βροχή! Τραγουδάει τα κάλαντα με τα παιδιά, τους μοιράζει ευχές, δώρα και φωτογραφίζεται μαζί τους.

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες

Βίντεο