832656159

Σαπουνόφουσκες

Το μεγαλύτερο Υπερθέαμα με Σαπουνόφουσκες φτάνει στο πάρτυ σας!

Βubble Show: Σόου με σαπουνόφουσκες

Γιγάντιες Σαπουνόφουσκες: Ότι πιο καινούριο υπάρχει!

σαπουνόφουσκες

Ένα μαγικό υπερθέαμα, έτοιμο να βυθίσει μικρούς και μεγάλους στον φαντασμαγορικό του κόσμο, γεμάτο άπειρες πολύχρωμες σαπουνόφουσκες! Σαπουνόφουσκες ή μπουρμπουλήθρες,  είναι ένας ιδανικός συνδυασμός εφέ και παιδικής απόλαυσης μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας, ρομαντισμού και κωμωδίας, όπως μόνο οι φυσαλίδες σαπουνιού μπορούν να δώσουν. Ένα θέαμα προσαρμόσιμο σε δρόμους, πλατείες, πάρκα και εσωτερικούς  χώρους. Ελάτε να ζήσουμε μαζί στον απίστευτο κόσμο της σαπουνόφουσκας. Ένα συναρπαστικό ταξίδι που μεταφέρει τον θεατή σε μια άλλη διάσταση όπου όλα είναι δυνατά και δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία. Ένα show πραγματικά μαγικό για μικρούς και μεγάλους με πολύχρωμες φυσαλίδες οποιουδήποτε σχήματος και μεγέθους.

Με χιλιάδες φυσαλίδες σε όλα τα χρώματα και σχέδια να γεμίζουν όλο το χώρο, ενήλικες και παιδιά απολαμβάνουν αυτό το μοναδικό show. Ένα διαδραστικό θέαμα με την συμμετοχή του κοινού, που τους μεταφέρει σε ένα παράλληλο σύμπαν χαράς και ελευθερίας!

 

Ο μαγικός κόσμος της σαπουνόφουσκας

γιγάντια σαπουνόφουσκα

Οι σαπουνόφουσκες εντυπωσιάζουν στα καλοκαιρινά πάρτυ και εκδηλώσεις. Με επαγγελματικό εξοπλισμό και ειδικά εργαλεία γεμίζουμε το χώρο με σαπουνόφουσκες όλων των διαστάσεων. Ένα καταπληκτικό φινάλε! Γίνε o Άρχοντας των Φυσαλίδων μπαίνοντας μέσα σε μία γιγάντια σαπουνόφουσκα!

Σαπουνοφουσκοπαιχνίδια:

Ποιο παιδί δεν τρελαίνεται για σαπουνόφουσκες; Το αγαπημένο παιχνίδι όλων. Οι σαπουνόφουσκες δημιουργούν από μόνες τους μια όμορφη ιριδίζουσα απόχρωση του ουράνιου τόξου. Μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν με τις φούσκες και προσπαθώντας να σκάσουν όσο το δυνατόν περισσότερες μπορούν. Ένας διαγωνισμός «σκασίματος» φούσκας μόλις ξεκίνησε. Βάλτε όλη σας ενέργεια και φύγαμε!!

 

Καλοκαιρινό Παιχνίδι με τεράστιες μπουρμπουλήθρες- γιγαντόφουσκες

Summer Βubble Show: Ένα καλοκαιρινό δροσερό πρόγραμμα!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και τα παιδιά χρειάζεται να ξεσκάσουν λίγο παραπάνω. Είναι ευκαιρία να παίξουμε μαζί τους νέα παιχνίδια, έξω από το σπίτι, και να διασκεδάσουμε όσο περισσότερο μπορούμε! Τι θα λέγατε λοιπόν να παίξουμε μαζί τους ένα άκρως καλοκαιρινό παιχνίδι με σαπούνι; Το νόημα είναι τα καλοκαιρινά παιχνίδια να τα παίζουμε έξω από το σπίτι! Στην αυλή, στην πυλωτή, στην παιδική χαρά! Κάνοντας και τους μεγάλους να νοιώσουν για λίγο μικρά παιδιά.

 

Τεράστιες σαπουνόφουσκες πλημμυρίζουν το χώρο

Το καλοκαίρι είναι εδώ και τα παιδιά χρειάζεται να ξεσκάσουν λίγο παραπάνω. Είναι ευκαιρία να παίξουμε μαζί τους νέα παιχνίδια, έξω από το σπίτι, και να διασκεδάσουμε όσο περισσότερο μπορούμε! Τι θα λέγατε λοιπόν να παίξουμε μαζί τους ένα άκρως καλοκαιρινό παιχνίδι με σαπούνι; Το νόημα είναι τα καλοκαιρινά παιχνίδια να τα παίζουμε έξω από το σπίτι! Στην αυλή, στην πυλωτή, στην παιδική χαρά! Κάνοντας και τους μεγάλους να νοιώσουν για λίγο μικρά παιδιά. Το νόημα είναι τα καλοκαιρινά παιχνίδια να τα παίζουμε έξω από το σπίτι! Στην αυλή, στην πυλωτή, στην παιδική χαρά! κάνοντας και τους μεγάλους να νοιώσουν για λίγο μικρά παιδιά.

Καλή διασκέδαση!!!

Περισσότερα

Φωτογραφίες

Βίντεο