fbpx

Εταιρία

Ποιοί είμαστε

Πολυθέαμα

Πολυθέαμα: Γνωρίστε μας!!!

Λίγα λόγια για το Πολυθέαμα

Το Πολυθέαμα συστάθηκε το 1986 και μέχρι σήμερα έχει δώσει εκατοντάδες παραστάσεις και κάθε είδους παιδικές εκδηλώσεις και παιδικά πάρτυ. Διασκεδάζουμε παιδιά κάθε ηλικίας σε σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, δήμους, εταιρίες, φροντιστήρια, θέατρα, ξενοδοχεία, σωματεία και συλλόγους. Ερχόμαστε σε οποιοδήποτε χώρο εσείς θελήσετε να γιορτάσετε, με ιδέες που κεντρίζουν τη φαντασία κάθε καλεσμένου σας.

Τελικά τι είναι το Πολυθέαμα;

Είναι μια ομάδα από άρτια εκπαιδευμένους κλόουν-ανιματέρ, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργούς-μάγους, ξυλοπόδαρους, εμψυχωτές, διασκεδαστές, μίμους, ηθοποιούς, χορευτές, κουκλοθεατρίνους, κουκλοπαίχτες, καραγκιοζοπαίχτες κ.α. Ανανεώνουμε συνεχώς τα προγράμματά μας αναζητώντας πάντα καινούριους και πρωτότυπους τρόπους ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Γιατί το Πολυθέαμα;

Η πολυετής εμπειρία μας στην πρωτότυπη και πετυχημένη οργάνωση παιδικών πάρτυ και εκδηλώσεων, αφήνει τους πελάτες μας απόλυτα ικανοποιημένους. Το αποτέλεσμα είναι να μας έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη εδώ και χρόνια και η ποιότητα των υπηρεσιών μας να είναι υψηλή.

Το Πολυθέαμα έπειτα από 31 χρόνια ενεργής παρουσίας στον χώρο παιδικού θεάματος και διοργάνωσης εκδηλώσεων, στο βιογραφικό του μετράει πολλές επιτυχημένες παραστάσεις. Ακόμα συνεργασίες με τους περισσότερους πολιτιστικούς φορείς και δήμους Περιφέρειας Κεντρικής, Δυτικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Θεσσαλίας και Ηπείρου. Με μια πληθώρα επίσης ξενοδοχείων, πολιτιστικών οργανισμών, εταιριών, εργοστασίων, καταστημάτων, ιδρυμάτων, ασφαλιστικών οργανισμών, κατασκηνώσεων, παιδότοπων, πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων από όλη την Ελλάδα!

Ο σημαντικότερος παράγοντας που συντέλεσε στη διατήρηση ενός τόσο μεγάλου πελατολογίου, συνεχώς αυξανόμενου, είναι  η διαρκής ανανέωση των προτάσεων μας. Κι αυτό  με τη βοήθεια της δημιουργικής μας ομάδας και την άριστη τεχνογνωσία που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια.

Ακόμα δεν έχετε πεισθεί για το ποιοί είμαστε; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας λυθούν όλες οι απορίες.

Επικοινωνήστε με email     Καλέστε τώρα: 2310 602326

Πολυθέαμα εκδηλώσεις

Παιδικά πάρτυ

Πολυθέαμα Παιδικά πάρτυ

Οι έμπειροι παιδαγωγοί και κλόουν του Πολυθεάματος οργανώνουν θεατρικό και ομαδικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, μουσικοκινητικά παιχνίδια, face painting και μπαλονοκατασκευές. Ερχόμαστε στο χώρο που εσείς θα επιλέξετε και με ένα πρόγραμμα διαμορφωμένο ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών. Διαθέτουμε επίσης: Ταχυδακτυλουργούς – Ξυλοπόδαρους – Ζογκλέρ – Ακροβάτες – Djs – Φουσκωτά – Catering – Στολισμό με μπαλόνια ήλιον

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Πολυθέαμα Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Το Πολυθέαμα έρχεται στο χώρο σας και αναλαμβάνει να κάνει τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή σας μοναδική και ιδιαίτερη, διασκεδάζοντας μικρούς και μεγάλους. Πειραχτήρια καλικάντζαροι θυμίζουν την παράδοση, δίνουν χριστουγεννιάτικο τόνο στη γιορτή και ο ταχυδακτυλουργός με τη βοηθό του μαγεύουν το κοινό! Την εκδήλωση εμπλουτίζουν κλόουν, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι και φουσκωτοί Αϊ Βασίληδες, χιονάνθρωποι, τάρανδοι και χριστουγεννιάτικα δέντρα που κινούνται!

Αποκριάτικες εκδηλώσεις

Πολυθέαμα Αποκριάτικες εκδηλώσεις

Γαϊτανάκι

Aποκριάτικο ξεφάντωμα με το γαϊτανάκι και το libo, κομφετί, χαρτοπόλεμο, παιχνίδια, διαγωνισμούς χορού και τραγουδιού, ζογκλερικά νούμερα, σκετς παντομίμας και μπαλονοκατασκευές! Κλόουν και διασκεδαστές οδηγούν το κέφι στα ύψη. Ένας έμπειρος Dj, με επαγγελματικά μηχανήματα ήχου, μεταμορφώνει την εκδήλωση σε μοναδικό ξεφάντωμα κεφιού. Μια ιδέα που προσαρμόζεται στις απαιτήσεις σας και δίνει το ρυθμό στη γιορτή σας! Επίσης διατίθεται φουσκωτός κλόουν και αποκριάτικοι ξυλοπόδαροι. Οργανώνουμε χορούς και εκδηλώσεις σχολείων, δήμων, συλλόγων και εταιρειών.

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις

 Πολυθέαμα Καλοκαιρινές εκδηλώσεις

Με κέφι και μεράκι κάθε καλοκαίρι ετοιμάζουμε μια δροσερή και απολαυστική παράσταση. Ένα απίθανο show που ενθουσιάζει τους μικρούς και εντυπωσιάζει τους μεγάλους. Το θέατρο δρόμου με ξυλοπόδαρους και κλόουν μαγεύει στο πέρασμά του συγκεντρώνοντας μικρούς και μεγάλους στο χώρο της εκδήλωσης. Το πρόγραμμα συνεχίζεται με θεατρικό και ομαδικό παιχνίδι, με αποκορύφωση ένα απίθανο illusions magic show που θα σας μείνει αξέχαστο! Στις παραστάσεις συμμετέχουν και τα ίδια τα παιδιά και έτσι με απλό και διασκεδαστικό τρόπο παίρνουν τα μηνύματα που χρειάζεται. Παραστάσεις με πάρα πολύ γέλιο επειδή για μας δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από το χαμόγελο ενός παιδιού!!!

Προγράμματα ενηλίκων

Ταχυδακτυλουργός Tzortzio

Πολυθέαμα Προγράμματα ενηλίκων

Οι καλύτεροι επιδέξιοι ταχυδακτυλουργοί, ζογκλέρ, ακροβάτες και ισορροπιστές με εντυπωσιακά κόλπα σας ταξιδεύουν σ’ έναν κόσμο φανταστικό και μαγικό. Ένα πρόγραμμα που θα μείνει αξέχαστο σε όλους. Ο ζογκλέρ Bono εντυπωσιάζει με απίθανα ζογκλερικά νούμερα με φωτιές, μαχαίρια, αλυσίδες και πυρσούς. Ο ταχυδακτυλουργός Tzortzio και η παρτενέρ του σας μεταφέρουν στον κόσμο των ψευδαισθήσεων με ένα απίστευτο illusions magic show. Η ακροβάτης Neli εντυπωσιάζει με τις απίστευτες ικανότητές της. Ο ισορροπιστής Paolo θα σας καταπλήξει με τη δεξιοτεχνία του. Όλα τα παραπάνω μπορούν να γίνουν σε οποιονδήποτε χώρο εκδηλώσεων, αλλά και σε χώρους μη εξειδικευμένους που διαμορφώνονται για μία συγκεκριμένη εκδήλωση.