Φουσκωτά-Παιχνίδια

Βάπτιση Κλόουν Ταχυδακτυλουργός Σαπουνόφουσκες Ξυλοπόδαροι Μασκότ Face Painting Φουσκωτά Κεράσματα Κουκλοθέατρο Εφέ

Φουσκωτά Παιχνίδια

Επιδαπέδια παιχνίδια & παιχνίδια τύπου survivor

Στο Πολυθέαμα επίσης θα βρείτε επιδαπέδια παιχνίδια, ομαδικά παιχνίδια σκυταλοδρομίας και τύπου survivor μερικά από τα οποία είναι:

Bowling«βάλε τον κρίκο»λαβύρινθος«ελβετικό τυρί»στόχος«βάλε γκολ»φιδάκιβαρελάκιαμεγάλα επιτραπέζια παζλmini golfτσουβαλοδρομίεςτεράστιες φουσκωτές μπάλες τόινκ- τόινκπαιδικά ξυλοπόδαρα κ.α.

Δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν τα παιδικά καρεκλάκια και τραπεζάκια από τις παροχές μας αλλά και η μικρή σκηνούλα.

Φουσκωτά

Τα Φουσκωτά παιχνίδια αρέσουν σε όλους. Είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά και αγαπημένα παιχνίδια των μικρών αλλά και των μεγαλύτερων παιδιών. Τους δίνει την ευκαιρία  να χοροπηδήσουν και να ξεφαντώσουν όσο θέλουν, μέσα σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορεί να δημιουργηθεί ένας υπέροχος παιδότοπος με φουσκωτά, κατάλληλα για την ηλικία των καλεσμένων παιδιών. Μικρά φουσκωτά, κατάλληλα για ηλικίες από 3 έως 6 ετών και χωρητικότητα έως 4 παιδιά, αποτελούν κάτι μοναδικό για τα παιδικά πάρτι. Φουσκωτό κάστρο πριγκίπισσας για ηλικίες έως 5 ετών και χωρητικότητα έως 3 παιδιά, είναι η καλύτερη επιλογή για τις μικρές πριγκίπισσες. Επίσης διαθέτουμε και μεγαλύτερα φουσκωτά κατάλληλα για μεγαλύτερες ηλικίες και μεγαλύτερης χωρητικότητας. Το φουσκωτό συνοδεύεται από ένα άτομο που θα εξασφαλίσει την άρτια διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να μετατρέψουμε το χώρο του παιδικού πάρτι σας σε ένα μικρό παιδότοπο!

Επικοινωνήστε με email     Καλέστε τώρα: 2310 602326

Φωτογραφίες