832656159

Φουσκωτά Παιχνίδια

φουσκωτά παιχνίδιαΦουσκωτά

Φουσκωτά παιχνίδια

Τα Φουσκωτά παιχνίδια αρέσουν σε όλους. Είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά και αγαπημένα παιχνίδια των μικρών αλλά και των μεγαλύτερων παιδιών. Μήπως είναι καιρός να κάνετε ένα πάρτυ που να ξεχωρίζει; Το ξέρετε πως μπορείτε να μετατρέψετε το σπίτι σας σε παιδότοπο; Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε το πάρτυ ή την εκδήλωση σας να ξεχωρίζει, τότε σας έχουμε μια πρωτότυπη ιδέα, τα φουσκωτά. Φέρνουμε στο χώρο σας φουσκωτά παιχνίδια με τα οποία οι μικροί μας φίλοι θα παίξουν και θα εκτονωθούν. Τους δίνει την ευκαιρία  να χοροπηδήσουν και να ξεφαντώσουν όσο θέλουν, μέσα σε ένα προστατευμένο περιβάλλον.

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορεί να δημιουργηθεί ένας υπέροχος παιδότοπος με φουσκωτά, κατάλληλα για την ηλικία των καλεσμένων παιδιών. Μικρά φουσκωτά, κατάλληλα για ηλικίες από 3 έως 6 ετών και χωρητικότητα έως 4 παιδιά, αποτελούν κάτι μοναδικό για τα παιδικά πάρτι. Φουσκωτό κάστρο πριγκίπισσας για ηλικίες έως 5 ετών και χωρητικότητα έως 3 παιδιά, είναι η καλύτερη επιλογή για τις μικρές πριγκίπισσες. Επίσης διαθέτουμε και μεγαλύτερα φουσκωτά κατάλληλα για μεγαλύτερες ηλικίες και μεγαλύτερης χωρητικότητας.

Το φουσκωτό συνοδεύεται από ένα άτομο που θα εξασφαλίσει την άρτια διεξαγωγή του παιχνιδιού. Επίσης δουλεύει με ηλεκτρικό ρεύμα και απαιτεί διαρκή ηλεκτροδότηση. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να τοποθετηθεί κοντά σε κάποια πρίζα ή τουλάχιστον να υπάρχει πρόσβαση σε αυτή χωρίς να περνάνε πάνω από τα καλώδια τα παιδιά.

Επιδαπέδια παιχνίδια & παιχνίδια τύπου survivor

Στο Πολυθέαμα επίσης θα βρείτε επιδαπέδια παιχνίδια, ομαδικά παιχνίδια σκυταλοδρομίας και τύπου survivor μερικά από τα οποία είναι: Bowling«βάλε τον κρίκο»λαβύρινθος«ελβετικό τυρί»στόχος«βάλε γκολ»φιδάκιβαρελάκιαμεγάλα επιτραπέζια παζλmini golfτσουβαλοδρομίεςτεράστιες φουσκωτές μπάλες τόινκ- τόινκπαιδικά ξυλοπόδαρα κ.α.

Δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν τα παιδικά καρεκλάκια και τραπεζάκια από τις παροχές μας αλλά και η μικρή σκηνούλα.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να μετατρέψουμε το χώρο του παιδικού πάρτι σας σε ένα μεγάλο παιχνιδότοπο! Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα κατάλληλο για τον δικό σας χώρο και για το δικό σας πάρτυ φουσκωτα παιχνίδια.

Περισσότερα

Φωτογραφίες

Βίντεο