Ταχυδακτυλουργός για παιδικό πάρτυ

Βάπτιση Κλόουν Ταχυδακτυλουργός Σαπουνόφουσκες Ξυλοπόδαροι Μασκότ Face Painting Φουσκωτά Κεράσματα Κουκλοθέατρο Εφέ

Ταχυδακτυλουργός για μοναδικά παιδικά πάρτυ

Ο Μαγικός μας κόσμος φτιαγμένος με παιδική φαντασία & αστείρευτο κέφι

Ταχυδακτυλουργός TzortzioΤαχυδακτυλουργός για παιδικό πάρτυ

Ο Ταχυδακτυλουργός Tzortzio στο χώρο σας παρουσιάζει ένα ειδικό για την παιδική δεκτικότητα πρόγραμμα που συμμετέχουν οι μικροί του φίλοι. Ένα πρωτόγνωρο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ηλικίες των παιδιών. Γεμάτο γέλιο, χαρά, έκπληξη και ατέλειωτη ψυχαγωγία θα απογειώσει το παιδικό πάρτυ σας! Ο Ταχυδακτυλουργός Tzortzio αναλαμβάνει να σας αφήσει άφωνους με τα εντυπωσιακά μαγικά κόλπα του. Μαντίλια, φωτιές, τράπουλα, μπαλάκια, μπαστούνια, σχοινιά και κρίκοι είναι μερικά από τα αντικείμενα που χρησιμοποιεί. Επίσης δε λείπουν τα περιστεράκια και τα κουνελάκια που λατρεύουν όλοι! Αντικείμενα που αιωρούνται, νοητικά κόλπα, εμφανίσεις και εξαφανίσεις αντικειμένων και πολλά άλλα μαγικά τεχνάσματα που δεν χωράει ο νους σας!

Το καλύτερο μέρος του προγράμματος

Ταχυδακτυλουργός σε παιδικό πάρτυΤο καλύτερο μέρος του προγράμματος και το αγαπημένο όλων αποτελεί η ενεργή συμμετοχή των μικρών μας φίλων. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης είτε γίνονται οι βοηθοί του μάγου είτε μεταμορφώνονται σε ασκούμενους μάγους. Κάνουν και οι ίδιοι τρικ που εκπλήσσουν τους πάντες!

Ο Ταχυδακτυλουργός Tzortzio έχει πολυετή εμπειρία στο παιδικό πάρτυ. Είναι πολυβραβευμένος σε Ελλάδα και εξωτερικό και γνωστός από την τηλεόραση. Ο μάγος TZORTZIO σε κάθε πρόγραμμά του προσφέρει μια διαφορετική νότα στη διασκέδασή σας. Ο μοναδικός Έλληνας Ταχυδακτυλουργός όπου συνδυάζει με μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο όλα τα είδη της ταχυδακτυλουργίας.

Ο Ταχυδακτυλουργός Tzortzio θα εξαφανίσει αντικείμενα και θα κάνει άλλα να «πετάξουν» μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων. Επίσης θα κάνει σύνθετα ταχυδακτυλουργικά κόλπα και – το αγαπημένο των παιδιών – θα εμφανίσει ζωάκια! Ένα πρόγραμμα που ξετρελαίνει τους μικρούς και εντυπωσιάζει τους μεγάλους! Θα παρουσιάσει ένα μοναδικό comic magic show και stand-up comedy με πολύ γέλιο και βέβαια με τη συμμετοχή του κοινού. Σας καθηλώνει με τα απίστευτα ταχυδακτυλουργικά του κόλπα γνωστά για τη θεατρικότητα, την πρωτοτυπία και την αληθοφάνειά τους. Τα νούμερά του θέτουν σε αμφισβήτηση τις γνώσεις σας περί φυσικής νομοτέλειας καθώς πολλά από αυτά δεν έχουν λογική εξήγηση.

BINTEO

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα απίθανο kids & family magic party!

 

Επικοινωνήστε με email     Καλέστε τώρα: 2310 602326