832656159

Παιδικοί Ήρωες-Μασκότ

παιδικοί ήρωες - μασκότΠαιδικοί ήρωες

Μασκότ-μεγαλοφιγούρες

Οι παιδικοί ήρωες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε παιδικό πάρτυ. Οι αγαπημένοι παιδικοί ήρωες των παιδιών σας έρχονται τώρα και στο δικό σας παιδικό πάρτυ ή βάπτιση. Το «Πολυθέαμα» στο βεστιάριό του έχει ένα πλήθος από εντυπωσιακές στολές παιδικών ηρώων. Από κλόουν μέχρι νεράιδες, πριγκίπισσες, πειρατές κ.α. Αν θέλετε όμως να καταπλήξετε τους καλεσμένους σας επιλέξτε μία από τις μασκότ μεγαλοφιγούρες μας (ζωάκια, παιδικοί ήρωες). Οι μεγαλοφιγούρες μασκότ είναι γιγάντιες στολές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο παιδικό πάρτυ, τη βάπτιση ή την εκδήλωσή σας.

Παιδικοί ήρωες-μασκότ :Η ιδανική επιλογή

 Oι μασκότ προσδίδουν πάντα σε κάθε μορφής εκδήλωση μία πανέμορφη νότα.  Οι μεγαλοστολές μασκότ δημιουργούν μία υπέροχη εντύπωση. Είναι η ιδανική επιλογή καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε παιδικό πάρτι. Με πολύ εύθυμο χαρακτήρα γίνονται το επίκεντρο του πάρτι. Υποδέχονται εγκάρδια τους καλεσμένους, χαιρετώντας τους και δίνοντας τους την δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους παιδικούς ήρωες. Ακόμα ξεσηκώνουν τους μικρούς μας φίλους σε ξέφρενο χορό. Επίσης μπορούν να ξανακάνουν την εμφάνιση τους είτε για να σβήσουν τα κεράκια της τούρτας μαζί με τον εορτάζοντα  είτε  στο τέλος για να μοιράσουν τα δωράκια στα παιδιά. 

Επίσης οι μασκότ λειτουργούν και ως έξτρα παροχή στα παιδικά πάρτι. Όταν θέλουμε, οι εμψυχωτές μπορούν να κάνουν στην αρχή μια μικρή εμφάνιση ως μεγαλοφιγούρα. Στη συνέχεια μπορούν να αλλάξουν σε κάποιον παιδικό ήρωα, συνεχίζοντας το παιχνίδι στο παιδικό πάρτι.

Η εμφάνιση μιας μασκότ θα εντυπωσιάσει και θα ξετρελάνει τα παιδιά. Μετά από λίγο όμως, αρχίζει να ξεθυμαίνει το ενδιαφέρον των παιδιών προς αυτήν. Φυσικά αυτό δεν συμβαίνει όταν αναλαμβάνει την υποδοχή. Για το λόγο αυτό σας προτείνουμε πάντα να χρησιμοποιείτε την μασκότ στην υποδοχή των καλεσμένων του πάρτυ σας.

Στη βάπτιση επίσης είναι μια εξαιρετική επιλογή  η παρουσία μιας μεγαλοφιγούρας για να υποδεχτεί τα παιδιά στο προαύλιο της εκκλησιάς αλλά και για να τα περιμένει στο τέλος της βάπτισης να τους μοιράσει τις μπομπονιέρες τους.

Η υπηρεσία της γιγαντοστολής μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα επιλέξετε.

Εάν λοιπόν θέλετε να εντυπωσιάσουν οι μασκότ μας στο παιδικό πάρτι του παιδιού σας, επικοινωνήστε μαζί μας!

Περισσότερα

Φωτογραφίες

Βίντεο