832656159

Ξυλοπόδαροι για πάρτυ

ξυλοπόδαρος για πάρτυΞυλοπόδαροι για πάρτυ

Μια πρωτότυπη ιδέα

Θέλετε να εντυπωσιάσετε στο παιδικό πάρτυ του παιδιού σας;

Οι ξυλοπόδαροι για πάρτυ είναι η λύση που ψάχνετε. Επιλέξτε τους πανύψηλους και χαμογελαστούς ξυλοπόδαρους που έχει το Πολυθέαμα. Θέλετε να φτιάξετε μια πολύ μαγική, ξεχωριστή και διασκεδαστική ατμόσφαιρα για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους; Ξυλοπόδαρος πεταλούδα με πολύχρωμα φτερά, έρχεται να πασπαλίσει με χρυσόσκονη το παιδικό πάρτυ σας. Ξυλοπόδαρος πειρατίνα μεταφέρει τους καλεσμένους σας στον κόσμο του παραμυθιού. Ξυλοπόδαρος νεράιδα μαγεύει μικρούς και μεγάλους με το μαγικό ραβδί.

Οι ξυλοπόδαροι είναι τόσο ψηλοί που αποσπούν την προσοχή και το βλέμμα όλων!

Οι ξυλοπόδαροι με το τεράστιο ύψος τους θα γίνουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος δημιουργώντας ευχάριστες αναμνήσεις για το παιδικό πάρτυ σας. Ένα θέαμα που εντυπωσιάζει μικρούς αλλά και μεγάλους. Ντυμένος πάντα την κατάλληλη στολή σύμφωνα με το θέμα που έχει το παιδικό πάρτυ, υποδέχεται εγκάρδια τους καλεσμένους σας. Περιφέρεται ανάμεσα στον κόσμο, σε ανοιχτό η κλειστό χώρο και φωτογραφίζεται μαζί του. Παίζει με τους μικρούς μας φίλους και κάνει αστεία και ζαβολιές χαρίζοντάς τους γέλιο και χαρά. Δεν παραλείπει βέβαια να μοιράσει σε όλους ως δώρο μπαλονοκατασκευές σε ποικίλα χρώματα και σχέδια. Ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους με τα παιχνίδια, τα ζογκλερικά και τα ακροβατικά του. Σημαίες, κορδέλες, μπαλάκια, κρίκοι, πανιά και κορύνες δημιουργούν μια ευχάριστη, πρωτότυπη και εντυπωσιακή νότα στο παιδικό πάρτυ σας.

Ξυλοπόδαροι – σαπουνόφουσκες για πάρτυ

Βubble Show

Οι θεόρατοι ξυλοπόδαροι για πάρτυ διασκεδάζουν το κοινό φτιάχνοντας γιγάντιες σαπουνόφουσκες. Σαπουνόφουσκες ή μπουρμπουλήθρες,  όπως και να το πείτε αποτελεί σίγουρα έναν ιδανικό συνδυασμό εφέ και παιδικής απόλαυσης. Ένα πρόγραμμα πραγματικά μαγικό για μικρούς και μεγάλους με πολλές μικρές και μεγάλες σαπουνόφουσκες! Οι θεατές παρασύρονται στο παιχνίδι και γίνονται μέρος και συνδημιουργοί αυτού του φευγαλέου κόσμου φτιαγμένου από αγάπη, νερό και σαπούνι.

Ζογκλέρ για πάρτυ

Ένα φαντασμαγορικό θέαμα!

Από τα πιο φαντασμαγορικά και εντυπωσιακά show είναι χωρίς αμφιβολία αυτά του ζογκλέρ για πάρτυ. Ο ζογκλέρ έρχεται στο χώρο σας τραβώντας όλα τα βλέμματα με την επιβλητική του εμφάνιση, κάνοντας εντυπωσιακά ζογκλερικά κόλπα. Με μεγάλη επιδεξιότητα και άρτια τεχνική οι ζογκλέρ μας χειρίζονται διάφορα αντικείμενα με τρόπο που προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον στους θεατές. Ζογκλερικά με μπαλάκια, κορύνες, φωτιές και πολλά άλλα πραγματοποιούνται από τους ειδικευμένους ζογκλέρ που μόνο το Πολυθέαμα έχει. Στόχος τους είναι να αποσπάσουν την προσοχή και το βλέμμα όλων, χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

Ζογκλέρ ο ισορροπιστής

Αποσπά την προσοχή και το βλέμμα όλων!

Ο ζογκλέρ ισορροπιστής ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους με τα παιχνίδια και τα ακροβατικά του! Το γνωστό σε όλους «μονόκυκλο» φαίνεται για τον ίδιο παιχνιδάκι. Τα κόλπα ισορροπίας του μαγεύουν όλο το κοινό και θέτουν σε αμφισβήτηση τους νόμους περί βαρύτητας!

Ξυλοπόδαροι ζογκλέρ για πάρτυ

Οι ξυλοπόδαροι ζογκλέρ με το τεράστιο ύψος τους θα γίνουν αμέσως το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για το πάρτυ σας.  Προσφέρει ένα φαντασμαγορικό σόου με τα ζογκλερικά του κόλπα δημιουργώντας ευχάριστες αναμνήσεις στην εκδήλωσή σας. Ένα θέαμα που αναμφισβήτητα εντυπωσιάζει και γοητεύει όλους τους θεατές. Μπαλάκια, κορύνες, σημαίες, κρίκοι, πανιά και κορδέλες δημιουργούν μια πρωτότυπη και εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Εντυπωσιακές στολές ζογκλέρ για πάρτυ

Οι ζογκλέρ έρχονται στην εκδήλωσή σας για να την πασπαλίσουν με χρυσόσκονη. Με το επαγγελματικό μακιγιάζ τους  και φορώντας όμορφες στολές, φτιάχνουν μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα. Παιχνιδιάρηδες ζογκλέρ ντυμένοι κλόουν, ζογκλέρ μίμοι και πιερότοι δημιουργούν μια ευχάριστη νότα για τους μικρούς και τους μεγάλους μας φίλους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να θαυμάσετε από κοντά τους ξυλοπόδαρους μας και να περάσετε κάτω από τα πανύψηλα πόδια τους!

Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα φανταστικό show με ζογκλερικά κόλπα που θα αφήσει άφωνους μικρούς και μεγάλους.

Περισσότερα

Φωτογραφίες