Ξυλοπόδαροι για πάρτυ

Βάπτιση Κλόουν Ταχυδακτυλουργός Σαπουνόφουσκες Ξυλοπόδαροι Μασκότ Face Painting Φουσκωτά Κεράσματα Κουκλοθέατρο Εφέ

Ξυλοπόδαροι για πάρτι

Μια πρωτότυπη ιδέα

Θέλετε να εντυπωσιάσετε στο παιδικό πάρτυ του παιδιού σας;

Θέλετε να φτιάξετε μια πολύ μαγική, ξεχωριστή και διασκεδαστική ατμόσφαιρα για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους; Εάν ναι, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε έναν από τους πανύψηλους και χαμογελαστούς ξυλοπόδαρους που έχει το ΠολυθέαμαΞυλοπόδαρος-πεταλούδα με πολύχρωμα φτερά, έρχεται να πασπαλίσει με χρυσόσκονη το παιδικό πάρτυ σας. Ξυλοπόδαρος-πειρατίνα μεταφέρει τους καλεσμένους σας στον κόσμο του παραμυθιού. Ξυλοπόδαρος-νεράιδα μαγεύει μικρούς και μεγάλους με το μαγικό ραβδί.

Οι ξυλοπόδαροι είναι τόσο ψηλοί που αποσπούν την προσοχή και το βλέμμα όλων!

Ο ξυλοπόδαρος με το τεράστιο ύψος του θα γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος δημιουργώντας ευχάριστες αναμνήσεις στο παιδικό πάρτυ σας. Ένα θέαμα που εντυπωσιάζει μικρούς αλλά και μεγάλους. Ντυμένος πάντα την κατάλληλη στολή σύμφωνα με το θέμα που έχει το παιδικό πάρτυ, υποδέχεται εγκάρδια τους καλεσμένους σας. Περιφέρεται ανάμεσα στον κόσμο, σε ανοιχτό η κλειστό χώρο και φωτογραφίζεται μαζί του. Παίζει με τους μικρούς μας φίλους και κάνει αστεία και ζαβολιές χαρίζοντάς τους γέλιο και χαρά. Δεν παραλείπει βέβαια να μοιράσει σε όλους ως δώρο μπαλονοκατασκευές σε ποικίλα χρώματα και σχέδια. Ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους με τα παιχνίδια, τα ζογκλερικά και τα ακροβατικά του. Σημαίες, κορδέλες, μπαλάκια, κρίκοι, πανιά και κορύνες δημιουργούν μια ευχάριστη, πρωτότυπη και εντυπωσιακή νότα στο παιδικό πάρτυ σας.

Ξυλοπόδαρος- σαπουνόφουσκες

Βubble Show

Σαπουνόφουσκες ή μπουρμπουλήθρες,  όπως και να το πείτε αποτελεί σίγουρα έναν ιδανικό συνδυασμό εφέ και παιδικής απόλαυσης. Οι θεόρατοι ξυλοπόδαροι για πάρτυ διασκεδάζουν το κοινό φτιάχνοντας γιγάντιες σαπουνόφουσκεςΈνα πρόγραμμα πραγματικά μαγικό για μικρούς και μεγάλους με πολλές μικρές και μεγάλες σαπουνόφουσκες! Οι θεατές παρασύρονται στο παιχνίδι και γίνονται μέρος και συνδημιουργοί αυτού του φευγαλέου κόσμου φτιαγμένου από αγάπη, νερό και σαπούνι.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να θαυμάσετε από κοντά τους ξυλοπόδαρους μας και να περάσετε κάτω από τα πανύψηλα πόδια τους!

Επικοινωνήστε με email     Καλέστε τώρα: 2310 602326

Φωτογραφίες