Κουκλοθέατρο για πάρτυ

Βάπτιση Κλόουν Ταχυδακτυλουργός Σαπουνόφουσκες Ξυλοπόδαροι Μασκότ Face Painting Φουσκωτά Κεράσματα Κουκλοθέατρο Εφέ

Κουκλοθέατρο για παιδικό πάρτυ – Παραδοσιακό θέατρο σκιών

κουκλοθέατρο για πάρτυΚουκλοθέατρο

Κουκλοθέατρο για παιδικό πάρτυ

Γιατί κουκλοθέατρο;

Έξυπνοι διάλογοι, διάδραση με τα παιδιά και πρωτότυπες μουσικές.

Το Πολυθέαμα έχει να σας προτείνει μια δοκιμασμένη συνταγή που θα δώσει στα παιδιά σας και αγωγή και ψυχαγωγία. Και αυτή η συνταγή είναι το κουκλοθέατρο. Είναι ένα υπέροχο θέαμα με το οποίο ανοίγουμε την πόρτα σε ένα μοναδικό και ξεκαρδιστικό κόσμο. Ένα χαρούμενο παραμυθάκι που παρουσιάζεται από υπέροχες γαντόκουκλες με την παρουσία του κλόουν- ανιματέρ. Μια πολύ ωραία πρόταση με την οποία τα παιδιά ψυχαγωγούνται μέσα από μια διαδραστική παράσταση με χιουμοριστικό και επιμορφωτικό χαρακτήρα.

Μέσα στο μαγικό κόσμο της φαντασίας και της ποίησης το παιδί θα ταυτιστεί με την κούκλα και θα συμμετέχει στην παράσταση. Γνωρίζουμε την εκπαιδευτική αξία της κούκλας στα παιδιά, αλλά και τη δύναμή της να γοητεύει και να συγκινεί τους ενήλικες. Η κούκλα για το παιδί είναι ο κόσμος του όλος. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι τα παιδιά μετά την παράσταση θέλουν να δουν τις κούκλες από κοντά και να τις αγγίξουν.

κουκλοθέατρο για πάρτυΟι χειροποίητες κούκλες, τα ευφάνταστα σκηνικά και οι πρωτότυπες μουσικές εισάγουν τα παιδιά στον μαγικό κόσμο της τέχνης του κουκλοθεάτρου. Οι παραστάσεις στηρίζονται σε πρωτότυπα σενάρια, εμπνευσμένα από αγαπημένα παραμύθια, γνωστούς μύθους και πρωτότυπες ιστορίες. Μέσα από έξυπνους διαλόγους και έντονη σκηνική δράση, τα παιδιά διασκεδάζουν, συμμετέχουν διαδραστικά στο έργο και ενεργοποιούν την φαντασία τους.

Το Κουκλοθέατρο μεταφέρεται στον δικό σας χώρο, με πλήρη, αυτόνομο υλικοτεχνικό εξοπλισμό (φωτισμός και ασύρματη μικροφωνική). Πλαισιώνεται από ευέλικτα και ευφάνταστα σκηνικά, χειροποίητες κούκλες, διασκεδαστικά αλλά ταυτόχρονα διδακτικά σενάρια.

Θέατρο σκιών

θέατρο σκιών για πάρτυΘέατρο σκιών για παιδικό πάρτυ

Παραδοσιακό θέατρο σκιών

Το θέατρο σκιών αποτελεί την παραδοσιακή ελληνική θεατρική τεχνοτροπία που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές Ελλήνων. Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν τον Καραγκιόζη, το Κολλητήρι, τον Χατζιαβάτη και τον Νιόνιο όπου αποκτούν φωνή και κίνηση. Παράσταση καραγκιόζη, με ανεξάρτητο μπερντέ, για να  θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του έργου. Πρόκειται για μία επαγγελματική παράσταση, σε μικρών ή μεγάλων διαστάσεων μπερντέ, με κατάλληλη μουσική επένδυση. Πάντα βέβαια είναι ενεργή και η συμμετοχή των παιδιών.

Επικοινωνήστε με email     Καλέστε τώρα: 2310 602326