Κλόουν

Βάπτιση Κλόουν Ταχυδακτυλουργός Σαπουνόφουσκες Ξυλοπόδαροι Μασκότ Face Painting Φουσκωτά Κεράσματα Κουκλοθέατρο Εφέ

Είστε έτοιμοι για παιδικό πάρτυ;

Τα καλύτερα παιδικά πάρτυ για μικρά και μεγάλα παιδιά!

Φαντασία, ποιότητα και ασφάλεια, είναι τα απαραίτητα συστατικά για ένα πετυχημένο παιδικό πάρτυ. Οι κλόουν–ανιματέρ που συνεργάζεται το Πολυθέαμα είναι έμπειροι παιδαγωγοί όσον αφορά την παιδική ψυχαγωγία,  που ντύνονται με επίκαιρες και φαντασμαγορικές στολές και αναλαμβάνουν να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά με ένα πλούσιο, πρωτότυπο και ποιοτικό πρόγραμμα, εμπνευσμένο από τις επιθυμίες των μικρών μας φίλων. Οι πιο φανταστικοί κλόουν, ντυμένοι είτε με τη στολή του κλόουν, είτε με στολή της επιλογή σας από τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, έρχονται στο χώρο σας, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης και χαράς στους μικρούς μας φίλους και ξεγνοιασιά στους γονείς. Γεμάτοι ενέργεια και κέφι, είναι έτοιμοι να χορέψουν, να παίξουν και να διασκεδάσουν μαζί σας, πετυχαίνοντας να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων και χαρίζοντας απίστευτες στιγμές γέλιου, χαράς και δημιουργικότητας!!!

Μπορείτε να οργανώσετε το πάρτυ γενεθλίων για κάθε ηλικία, καθώς το πρόγραμμά μας αλλάζει ανάλογα με τον χώρο, την ηλικία, και τον αριθμό των παιδιών. Όλα τα προγράμματα εμψύχωσης είναι κατάλληλα σχεδιασμένα έτσι ώστε να πραγματοποιούνται σε οποιοδήποτε χώρο εσείς επιλέξετε.

Θα θέλατε ο ανιματέρ να ντυθεί κάτι διαφορετικό από κλόουν;

Δείτε το τεράστιο βεστιάριο με τις στολές μας και επιλέξετε ανάμεσα από μία μεγάλη γκάμα στολών από ήρωες παραμυθιών (χωρίς καμία επιπλέον χρέωση).

Επικοινωνήστε με email     Καλέστε τώρα: 2310 602326

Φωτογραφίες