832656159

Κλόουν

ΚλόουνΕίστε έτοιμοι για παιδικό πάρτυ;

Τα καλύτερα παιδικά πάρτυ για μικρά και μεγάλα παιδιά!

Οι πιο χαρούμενοι κλόουν έρχονται στο πάρτυ σας!

Φαντασία, ποιότητα και ασφάλεια, είναι τα απαραίτητα συστατικά για ένα πετυχημένο παιδικό πάρτυ. Οι κλόουν, ανιματέρ που συνεργάζεται το Πολυθέαμα είναι έμπειροι παιδαγωγοί όσον αφορά την παιδική ψυχαγωγία.  Ντυμένοι με επίκαιρες και φαντασμαγορικές στολές,  αναλαμβάνουν να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά με ένα πλούσιο, πρωτότυπο και ποιοτικό πρόγραμμα.  Το πρόγραμμά τους εμπνευσμένο από τις επιθυμίες των μικρών μας φίλων.

Χαρούμενοι και ξέφρενοι κλόουν γεμάτοι ενέργεια και κέφι, έρχονται στον χώρο σας και σε οποιοδήποτε μέρος επιλέξετε. Ντυμένοι είτε με τη στολή του κλόουν, είτε με στολή της επιλογή σας από τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, χαρίζουν άφθονο γέλιο και παιχνίδι. Μοναδικός σκοπός τους να προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης και χαράς στους μικρούς μας φίλους και ξεγνοιασιά στους γονείς. Γεμάτοι ενέργεια και κέφι, είναι έτοιμοι να χορέψουν, να παίξουν και να διασκεδάσουν με παιδιά κάθε ηλικίας για όση ώρα εσείς επιθυμείτε, κάνοντας το πάρτυ σας πολύ ξεχωριστό! Χαρίζουν απίστευτες στιγμές γέλιου, χαράς και δημιουργικότητας, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Το πρόγραμμα των ανιματέρ αλλάζει ανάλογα με τον χώρο, την ηλικία, και τον αριθμό των παιδιών. Όλα τα προγράμματα εμψύχωσης είναι κατάλληλα σχεδιασμένα έτσι ώστε να πραγματοποιούνται σε οποιοδήποτε χώρο εσείς επιλέξετε. Μπορείτε να οργανώσετε το πάρτυ γενεθλίων για κάθε ηλικία.

Οι πιο φανταστικοί κλόουν διασκεδάζουν με όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα. Δημιουργούν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα μέσα από ένα πλήρες πρόγραμμα που περιλαμβάνει μουσικοκινητικά παιχνίδια, διαγωνισμούς χορού με έπαθλα, baby zumba και μαγευτικά ταχυδακτυλουργικά κόλπα με την ενεργή συμμετοχή των παιδιών. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι  μπαλονοκατασκευές σε διάφορα σχέδια αλλά και η ζωγραφική προσώπου με ποικιλία σχεδίων. Ακόμη ομαδικά παιχνίδια, σκυταλοδρομίες και σκες παντομίμας, θεάματα που εγείρουν την περιέργεια των παιδιών και οξύνουν το μυαλό τους και πολλές ακόμα δραστηριότητες με πολύ φαντασία και δημιουργικότητα.

Θα θέλατε ο ανιματέρ να ντυθεί κάτι διαφορετικό από κλόουν;

Δείτε το τεράστιο βεστιάριο με τις στολές μας και επιλέξετε ανάμεσα από μία μεγάλη γκάμα στολών από ήρωες παραμυθιών (χωρίς καμία επιπλέον χρέωση).

Περισσότερα

Φωτογραφίες