Εφέ

Βάπτιση Κλόουν Ταχυδακτυλουργός Σαπουνόφουσκες Ξυλοπόδαροι Μασκότ Face Painting Φουσκωτά Κεράσματα Κουκλοθέατρο Εφέ

ηχητικά DjΕφέ
DJs-Ήχος και Φώς
Φωτιστικά- Ηχητικά- Dj

φωτιστικά εφέΕφέ! Καταπλήξτε στο παιδικό πάρτυ, τη βάπτιση ή το γάμος σας! Δε θα μπορούσαν να λείπουν από τις παροχές μας η πλήρης ηχητική και φωτιστική κάλυψη της εκδήλωσή σας. Το Πολυθέαμα διαθέτει τα κατάλληλα μέσα τα οποία θα χαρίσουν φως στο χώρο σας και θα τον μετατρέψουν με μία μίνι πίστα-σκηνή. Επιπλέον αναλαμβάνουμε τη διαμόρφωση του μουσικού περιεχομένου της εκδήλωσής σας επιλέγοντας τον κατάλληλο Dj, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Με πλούσια, ενημερωμένη λίστα τραγουδιών ο Dj μπορεί να μετατρέψει την εκδήλωση σας σε ένα ξέφρενο πάρτι με μουσική για μικρούς και μεγάλους. Djs-ήχος και φώς προσαρμόζονται στο χώρο σας, εσωτερικό ή εξωτερικό.

Εφέ: Μπουρμπουληθρομηχανή
Γεμίστε το χώρο σας με μαγικές μπουρμπουλήθρες!

εφέ μπουρμπουλήθρεςΜπουρμπουλήθρες ή σαπουνόφουσκες, όπως και να το πείτε αποτελεί σίγουρα έναν ιδανικό συνδυασμό εφέ και παιδικής απόλαυσης. Οι καλεσμένοι σας γίνονται θεατές ενός παροδικού μεν, αληθινού δε τοπίου μεταμόρφωσης. Ξεδιπλώνεται μπροστά τους ένας διαφανής κόσμος από σαπουνόφουσκες, που πάνω του αντανακλώνται πολύχρωμες ιστορίες και αλλάζει συνεχώς μορφές και σχήματα.

 

Εφέ: Καπνογόνο

Παραμυθένια ατμόσφαιρα!

Ζωντανέψτε το παραμύθι σε οποιοδήποτε χώρο επιλέξετε να κάνετε το πάρτυ σας και μαγέψτε τους καλεσμένους σας με το καπνογόνο. 

Εφέ: Μηχανή χιονιού

Κάνει το πάρτυ σας μαγικό!

Για μία γιορτινή και όχι μόνο ατμόσφαιρα επιλέξτε τη μηχανή χιονιού μας. Ένα κάτασπρο χιονισμένο τοπίο θα εντυπωσιάσει και θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους σας. 

Εφέ: Πυροτεχνήματα

εφέ πυροτεχνήματαΕντυπωσιακά πυροτεχνήματα!

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου που καταπλήσσουν το κοινό, αφήνοντας αξέχαστη τη μέρα εκείνη! Μικρά ή μεγάλα, δεν έχει σημασία, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τραβήξουν τα βλέμματα όλων των καλεσμένων σας.

BINTEO

Οι παραπάνω παροχές μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Για όλα αυτά τα εφέ που μόνο το Πολυθέαμα μπορεί να σας παρέχει, μην διστάζετε, επικοινωνήστε μαζί μας!

Επικοινωνήστε με email     Καλέστε τώρα: 2310 602326