832656159

Γευστικές απολαύσεις

Γευστικές απολαύσεις

γευστικές απολαύσειςΗ γωνιά της νοστιμιάς

Θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους στο παιδικό πάρτυ του παιδιού σας, τη βάφτιση του μωρού σας ή το γάμο σας; Στο σημείο αυτό ακριβώς υπάρχουμε εμείς για να δημιουργήσουμε τη γωνιά της νοστιμιάς. Το Πολυθέαμα είναι εδώ για να σας προσφέρει τις πιο γευστικές απολαύσεις. Κάντε δώρο στους καλεσμένους σας δροσερό παγωτό, γευστικότατο ποπ κορν και μαλλί της γριάς!

Γευστικές απολαύσεις: Καροτσάκι παγωτού

Παγωτό:Το πιο δροσερό κέρασμα…

Σίγουρα έχετε δει ή ακούσει όλοι για τον παλιό παραδοσιακό παγωτατζή με το καροτσάκι παγωτού του. Εμείς είμαστε εδώ για να φέρουμε αυτές τις αναμνήσεις πίσω. Ο παραδοσιακός παγωτατζής επιστρέφει κι έρχεται να μοιράσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους προσφέροντας λαχταριστό παγωτό σε απεριόριστες ποσότητες. Ο παγωτατζής μας έρχεται σε οποιοδήποτε χώρο εσείς επιλέξετε, για να σας γλυκάνει με το καταπληκτικό καροτσάκι του γεμάτο παγωτό!!! Σε διάφορες υπέροχες γεύσεις της επιλογής σας που αγαπούν μικροί και μεγάλοι, προσφέρει αίσθηση δροσιάς με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Ποπ κόρν: Το αγαπημένο όλων!

ποπ κορνΔεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς όλοι μας έχουμε φάει αρκετό από αυτό! Το αγαπημένο παραδοσιακό κέρασμα για μικρούς αλλά και μεγάλους. Αν σας αρέσει η ιδέα του ποπ κόρν, εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας μικρούς και μεγάλους προσφέροντας τους απεριόριστες ποσότητες. Στο χώρο σας έρχεται μία μηχανή που παράγει φρεσκότατο ποπ κορν για να μοιράζεται σε όλους τους καλεσμένους σας.

Μαλλί της γριάς: Το παιδικό γλύκισμα που λατρεύουν όλοι!

μαλλί της γριάςΔεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς όλοι μας έχουμε γλυκαθεί από αυτό!  Τυπικά «παιδικό» κέρασμα που όμως δοκιμάζουν και ΟΛΟΙ οι μεγάλοι!!  Ελαφρύ, χαρούμενο, το μαλλί της γριάς είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Στο χώρο σας έρχεται μία μηχανή που παράγει μαλλί της γριάς – χωρίς χρωστικές – και μοιράζεται σε όλους τους καλεσμένους. Διαθέσιμο σε διάφορες γεύσεις. 

Οι παραπάνω παροχές μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Εάν λοιπόν θέλετε να κάνετε δώρο στους καλεσμένους σας τις γευστικές μας απολαύσεις, μην διστάζετε, επικοινωνήστε μαζί μας!

Περισσότερα

Φωτογραφίες

Βίντεο