832656159

Παιδικό πάρτυ

Κλόουν Ανιματέρ για Παιδικό πάρτυ

Παιδικό πάρτυ

Παιδικό πάρτυ

Τα καλύτερα παιδικά πάρτυ για μικρά και μεγάλα παιδιά!

Το παιδικό πάρτυ είναι πολύ σημαντικό για όλους τους γονείς καθώς μένει πάντα χαραγμένο στη μνήμη του παιδιού! Στο «Πολυθέαμα» όλα τα παιχνίδια διαμορφώνονται με αγάπη,σεβασμό και υπευθυνότητα ανάλογα με τις ηλικίες, τον αριθμό και την διάθεση των παιδιών. Αναλαμβάνουμε την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων στο παιδικό πάρτυ σας με διαδραστικά παιχνίδια όξυνσης της σκέψης και παιχνίδια που ενδυναμώνουν την εμπιστοσύνη των παιδιών στην ομαδικότητα και την φαντασία.

καραόκε σε πάρτι γενεθλίων

Φουσκωτή οθόνη για καραόκε πάρτι

Το βασικό πρόγραμμα εμψύχωσης του κλόουν στο παιδικό πάρτυ περιλαμβάνει θεατρικό και ομαδικό παιχνίδι με πολύ μουσική και χορό. Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να λειτουργήσουν συλλογικά και να αξιοποιήσουν ευκαιρίες επικοινωνίας και έκφρασης. Κίνητρο το χαμόγελο και η φαντασία. Επίσης οι κλόουν απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά οργανώνοντας μουσικοχορευτικό-διαδραστικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά, μαγικά τρικ και ταχυδακτυλουργικά νουμεράκια. Φυσικά δε λείπουν παιχνίδια δεξιοτήτων και παρατηρητικότητας, αφήγηση παραμυθιού, μουσικοκινητικές δραστηριότητες, κυνήγι θησαυρού και παιχνίδια με φαντασία. Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με face painting (ζωγραφική προσώπου), καταπληκτικές μπαλονοκατασκευές, διαγωνισμούς και δωράκια στους νικητές των παιχνιδιών και στον εορτάζοντα!

Θεματικά παιδικά πάρτυ για περισσότερη διασκέδαση!!!

Πάρτυ ρόλων

Για τους λάτρεις των παραμυθιών και των κινουμένων σχεδίων

Θεματικό πάρτι

Θεματικό πάρτι με πριγκίπισσες

Αναλαμβάνουμε επίσης την οργάνωση θεματικών πάρτυ. Μέσα από μεγάλη γκάμα χειροποίητων στολών, προσαρμοσμένη με το αντίστοιχο πρόγραμμα δραστηριοτήτων σχεδιάζουμε το πάρτυ σας. Όλα βασίζονται στις στις ανάγκες των γονέων και των παιδιών και έχουν οδηγό την αγάπη και τον επαγγελματισμό.

Εάν το παιδί έχει έναν ή περισσότερους αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων ή παραμυθιών, τότε η λύση είναι το θεματικό πάρτυ. Θα κάνει τη γιορτούλα σας αξέχαστη.

Μέσα από μεγάλη γκάμα στολών, οι έμπειροι εμψυχωτές μας θα κάνουν το παιδικό πάρτυ σας… αληθινό παραμύθι! Παιχνίδια, καπέλα και στέμματα, δωράκια αναμνηστικά, face painting και όμορφες πινελιές που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Εάν θέλετε λοιπόν να ζωντανέψτε το παιδικό πάρτυ σας, μην χάνετε χρόνο και επικοινωνήστε μαζί μας. Διαμορφώνουμε παρέα το πάρτυ των ονείρων σας, κάνοντας το καλύτερο δώρο στα παιδιά σας!!! Είμαστε έτοιμοι να διασκεδάσουμε τους δικούς σας καλεσμένους με ένα φανταστικό πρόγραμμα γεμάτο κέφι και χορό!!! Επίσης διαθέτουμε πλήρη ηχητική και μικροφωνική κάλυψη.

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες

Βίντεο