832656159

Εταιρία

Ποιοί είμαστε

Πολυθέαμα

Πολυθέαμα

Λίγα λόγια για το Πολυθέαμα 

Γνωρίστε μας

Το Πολυθέαμα συστάθηκε το 1990 και μέχρι σήμερα έχει δώσει εκατοντάδες παραστάσεις και κάθε είδους παιδικές εκδηλώσεις και παιδικά πάρτυ. Διασκεδάζουμε παιδιά κάθε ηλικίας σε σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, δήμους, εταιρίες, φροντιστήρια, θέατρα, ξενοδοχεία, σωματεία και συλλόγους. Ερχόμαστε σε οποιοδήποτε χώρο εσείς θελήσετε να γιορτάσετε, με ιδέες που κεντρίζουν τη φαντασία κάθε καλεσμένου σας.

Διοργανώνουμε παιδικά πάρτυ και παιδικές εκδηλώσεις σε οποιοδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.  Διαμορφώνουμε τον εκάστοτε χώρο  ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πάρτι. Έτσι προσαρμοζόμαστε παντού και πετυχαίνουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στην παιδική διασκέδαση.

Τελικά τι είναι το Πολυθέαμα;

Είναι μια ομάδα από άρτια εκπαιδευμένους κλόουν-ανιματέρ, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργούς-μάγους, ξυλοπόδαρους, εμψυχωτές, διασκεδαστές, μίμους, ηθοποιούς, χορευτές, κουκλοθεατρίνους, κουκλοπαίχτες, καραγκιοζοπαίχτες κ.α. Ανανεώνουμε συνεχώς τα προγράμματά μας αναζητώντας πάντα καινούριους και πρωτότυπους τρόπους ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Γιατί το Πολυθέαμα;

Η πολυετής εμπειρία μας στην πρωτότυπη και πετυχημένη οργάνωση παιδικών πάρτυ και εκδηλώσεων, αφήνει τους πελάτες μας απόλυτα ικανοποιημένους. Το αποτέλεσμα είναι να μας έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη εδώ και χρόνια και η ποιότητα των υπηρεσιών μας να είναι υψηλή.

Το Πολυθέαμα έπειτα από 30 χρόνια ενεργής παρουσίας στον χώρο παιδικού θεάματος και διοργάνωσης εκδηλώσεων, στο βιογραφικό του μετράει πολλές επιτυχημένες παραστάσεις. Ακόμα συνεργασίες με τους περισσότερους πολιτιστικούς φορείς και δήμους Περιφέρειας Κεντρικής, Δυτικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Θεσσαλίας και Ηπείρου. Με μια πληθώρα επίσης ξενοδοχείων, πολιτιστικών οργανισμών, εταιριών, εργοστασίων, καταστημάτων, ιδρυμάτων, ασφαλιστικών οργανισμών, κατασκηνώσεων, παιδότοπων, πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων από όλη την Ελλάδα!

Ο σημαντικότερος παράγοντας που συντέλεσε στη διατήρηση ενός τόσο μεγάλου πελατολογίου, συνεχώς αυξανόμενου, είναι  η διαρκής ανανέωση των προτάσεων μας. Κι αυτό με τη βοήθεια της δημιουργικής μας ομάδας και την άριστη τεχνογνωσία που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια.

Ακόμα δεν έχετε πεισθεί για το ποιοί είμαστε; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας λυθούν όλες οι απορίες.

Διαβάστε περισσότερα

Βίντεο