Εταιρία

Ποιοί είμαστε

Πολυθέαμα: Γνωρίστε μας!!!

Λίγα λόγια για το Πολυθέαμα

Το Πολυθέαμα συστάθηκε το 1986 και μέχρι σήμερα έχει δώσει εκατοντάδες παραστάσεις και κάθε είδους παιδικές εκδηλώσεις και παιδικά πάρτυ. Διασκεδάζουμε παιδιά κάθε ηλικίας σε σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, δήμους, εταιρίες, φροντιστήρια, θέατρα, ξενοδοχεία, σωματεία και συλλόγους. Ερχόμαστε σε οποιοδήποτε χώρο εσείς θελήσετε να γιορτάσετε, με ιδέες που κεντρίζουν τη φαντασία κάθε καλεσμένου σας.

Τελικά τι είναι το Πολυθέαμα;

Είναι μια ομάδα από άρτια εκπαιδευμένους κλόουν-ανιματέρ, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργούς-μάγους, ξυλοπόδαρους, εμψυχωτές, διασκεδαστές, μίμους, ηθοποιούς, χορευτές, κουκλοθεατρίνους, κουκλοπαίχτες, καραγκιοζοπαίχτες κ.α. Ανανεώνουμε συνεχώς τα προγράμματά μας αναζητώντας πάντα καινούριους και πρωτότυπους τρόπους ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Γιατί το Πολυθέαμα;

Η πολυετής εμπειρία μας στην πρωτότυπη και πετυχημένη οργάνωση παιδικών πάρτυ και εκδηλώσεων, αφήνει τους πελάτες μας απόλυτα ικανοποιημένους. Το αποτέλεσμα είναι να μας έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη εδώ και χρόνια και η ποιότητα των υπηρεσιών μας να είναι υψηλή.

Το Πολυθέαμα έπειτα από 31 χρόνια ενεργής παρουσίας στον χώρο παιδικού θεάματος και διοργάνωσης εκδηλώσεων, στο βιογραφικό του μετράει πολλές επιτυχημένες παραστάσεις. Ακόμα συνεργασίες με τους περισσότερους πολιτιστικούς φορείς και δήμους Περιφέρειας Κεντρικής, Δυτικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Θεσσαλίας και Ηπείρου. Με μια πληθώρα επίσης ξενοδοχείων, πολιτιστικών οργανισμών, εταιριών, εργοστασίων, καταστημάτων, ιδρυμάτων, ασφαλιστικών οργανισμών, κατασκηνώσεων, παιδότοπων, πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων από όλη την Ελλάδα!

Ο σημαντικότερος παράγοντας που συντέλεσε στη διατήρηση ενός τόσο μεγάλου πελατολογίου, συνεχώς αυξανόμενου, είναι  η διαρκής ανανέωση των προτάσεων μας. Κι αυτό  με τη βοήθεια της δημιουργικής μας ομάδας και την άριστη τεχνογνωσία που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια.

Ακόμα δεν έχετε πεισθεί για το ποιοί είμαστε; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας λυθούν όλες οι απορίες.

Επικοινωνήστε με email     Καλέστε τώρα: 2310 602326

Πάρτυ