ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Σχολικές εκδηλώσεις

Παιδαγωγοί εμψυχωτές για αξέχαστες σχολικές εκδηλώσεις

Παιδαγωγοί εμψυχωτές και κλόουν αναλαμβάνουν την ψυχαγωγία του σχολείου σας με μια διασκεδαστική παράσταση που θα μείνει στα παιδιά αξέχαστη.

Το «Πολυθέαμα» απευθύνεται σε: Σχολεία – Νηπιαγωγεία. Μπορείτε να επιλέξετε: Εμψυχωτές, Ταχυδακτυλουργούς, Κλόουν, Ζογκλέρ, Ξυλοπόδαρους, Dj’s, Πυροτεχνήματα, Διακόσμηση χώρου, Φουσκωτά, Κλοουνταχυδακτυλουργός, Παιδικούς ήρωες, Κουκλοθέατρο, Θέατρο σκιών, Σχολικές παραστάσεις.

Το μικρό μας τσίρκο: Δροσερό ψυχαγωγικό σόου

Οι πιο έμπειροι παιδαγωγοί εμψυχωτές έρχονται στο χώρο σας

Οι πιο αστείοι κλόουν έρχονται στο χώρο του σχολείου σας και κάνουν τη γιορτή σας αξέχαστη!

Επικοινωνήστε με email     Καλέστε τώρα: 2310 602326

 

Στο Πολυθέαμα θα βρείτε τους καλύτερους

Κλόουν ξυλοπόδαρους Ταχυδακτυλουργό

Γευστικές απολαύσεις

Η γωνιά της νοστιμιάς

Κλοουνοστιμιές 

Θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους στη γιορτή του σχολείου σας; Στο σημείο αυτό ακριβώς υπάρχουμε εμείς για να δημιουργήσουμε τη γωνιά της νοστιμιάς. Το Πολυθέαμα είναι εδώ για να σας προσφέρει τις πιο γευστικές απολαύσεις. Κάντε δώρο στους καλεσμένους σας δροσερό παγωτό, γευστικότατο ποπ κορν και μαλλί της γριάς!

Καροτσάκι παγωτού

Το πιο δροσερό κέρασμα…

Σίγουρα έχετε δει ή ακούσει όλοι για τον παλιό παραδοσιακό παγωτατζή με το καροτσάκι παγωτού του. Εμείς είμαστε εδώ για να φέρουμε αυτές τις αναμνήσεις πίσω. Ο παραδοσιακός παγωτατζής επιστρέφει κι έρχεται να μοιράσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους προσφέροντας λαχταριστό παγωτό σε απεριόριστες ποσότητες. Ο παγωτατζής μας έρχεται σε οποιοδήποτε χώρο εσείς επιλέξετε, για να σας γλυκάνει με το καταπληκτικό καροτσάκι του γεμάτο παγωτό!!! Σε διάφορες υπέροχες γεύσεις της επιλογής σας που αγαπούν μικροί και μεγάλοι, προσφέρει αίσθηση δροσιάς με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Ποπ κόρν

Το αγαπημένο όλων

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς όλοι μας έχουμε φάει αρκετό από αυτό! Το αγαπημένο παραδοσιακό κέρασμα για μικρούς αλλά και μεγάλους. Αν σας αρέσει η ιδέα του ποπ κόρν, εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας μικρούς και μεγάλους προσφέροντας τους απεριόριστες ποσότητες. Στο χώρο σας έρχεται μία μηχανή που παράγει φρεσκότατο ποπ κορν για να μοιράζεται σε όλους τους καλεσμένους σας.

Βίντεο 

 Μαλλί της γριάς

Το παιδικό γλύκισμα που λατρεύουν όλοι

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς όλοι μας έχουμε γλυκαθεί από αυτό!  Τυπικά «παιδικό» κέρασμα που όμως δοκιμάζουν και ΟΛΟΙ οι μεγάλοι!!  Ελαφρύ, χαρούμενο, το μαλλί της γριάς είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Στο χώρο σας έρχεται μία μηχανή που παράγει μαλλί της γριάς- χωρίς χρωστικές– για να μοιράζεται σε όλους τους καλεσμένους.

Σαπουνόφουσκες

Γιγάντιες σαπουνόφουσκες ξετρελαίνουν τους μικρούς μας φίλους.

Βίντεο

 
 
 
 
 
 

Οι παραπάνω παροχές μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Εάν λοιπόν θέλετε να κάνετε δώρο στους καλεσμένους σας τις γευστικές μας απολαύσεις, μην διστάζετε, επικοινωνήστε μαζί μας!

Επικοινωνήστε με email     Καλέστε τώρα: 2310 602326