832656159

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παιδαγωγοί εμψυχωτές για αξέχαστες πολιτιστικές εκδηλώσεις

Παιδαγωγοί εμψυχωτές και κλόουν αναλαμβάνουν την ψυχαγωγία του σχολείου σας με μια διασκεδαστική παράσταση που θα μείνει στα παιδιά αξέχαστη.

Το «Πολυθέαμα» απευθύνεται σε πολιτιστικούς συλλόγους, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και συλλόγους εργαζομένων. Μπορείτε να επιλέξετε: Εμψυχωτές, Ταχυδακτυλουργούς, Κλόουν, Ζογκλέρ, Ξυλοπόδαρους, Dj’s, Πυροτεχνήματα, Διακόσμηση χώρου, Φουσκωτά, Κλοουνταχυδακτυλουργός, Παιδικούς ήρωες, Κουκλοθέατρο, Θέατρο σκιών.

Το μικρό μας τσίρκο: Δροσερό ψυχαγωγικό σόου

Οι πιο έμπειροι παιδαγωγοί εμψυχωτές έρχονται στο χώρο σας

Οι πιο αστείοι κλόουν έρχονται στο χώρο  σας και κάνουν τη γιορτή σας αξέχαστη!

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήστε με email     Καλέστε τώρα: 2310 602326

Στο Πολυθέαμα θα βρείτε τους καλύτερους παιδαγωγούς και εμψυχωτές

Κλόουν ξυλοπόδαροι Ταχυδακτυλουργός

Κλοουνοστιμιές 

Θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους στη γιορτή του συλλόγου σας; Στο σημείο αυτό ακριβώς υπάρχουμε εμείς για να δημιουργήσουμε τη γωνιά της νοστιμιάς. Το Πολυθέαμα είναι εδώ για να σας προσφέρει τις πιο γευστικές απολαύσεις. Κάντε δώρο στους καλεσμένους σας δροσερό παγωτό, γευστικότατο ποπ κορν και μαλλί της γριάς!

Καροτσάκι παγωτού: το πιο δροσερό κέρασμα…

Σίγουρα έχετε δει ή ακούσει όλοι για τον παλιό παραδοσιακό παγωτατζή με το καροτσάκι παγωτού του. Εμείς είμαστε εδώ για να φέρουμε αυτές τις αναμνήσεις πίσω. Ο παραδοσιακός παγωτατζής επιστρέφει κι έρχεται να μοιράσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους προσφέροντας λαχταριστό παγωτό σε απεριόριστες ποσότητες. Ο παγωτατζής μας έρχεται σε οποιοδήποτε χώρο εσείς επιλέξετε, για να σας γλυκάνει με το καταπληκτικό καροτσάκι του γεμάτο παγωτό!!! Σε διάφορες υπέροχες γεύσεις της επιλογής σας που αγαπούν μικροί και μεγάλοι, προσφέρει αίσθηση δροσιάς με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Ποπ κόρν: το αγαπημένο όλων

blankΔεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς όλοι μας έχουμε φάει αρκετό από αυτό! Το αγαπημένο παραδοσιακό κέρασμα για μικρούς αλλά και μεγάλους. Αν σας αρέσει η ιδέα του ποπ κόρν, εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας μικρούς και μεγάλους προσφέροντας τους απεριόριστες ποσότητες. Στο χώρο σας έρχεται μία μηχανή που παράγει φρεσκότατο ποπ κορν για να μοιράζεται σε όλους τους καλεσμένους σας.

Μαλλί της γριάς: το παιδικό γλύκισμα που λατρεύουν όλοι

blank Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς όλοι μας έχουμε γλυκαθεί από αυτό!  Τυπικά «παιδικό» κέρασμα που όμως δοκιμάζουν και ΟΛΟΙ οι μεγάλοι!!  Ελαφρύ, χαρούμενο, το μαλλί της γριάς είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Στο χώρο σας έρχεται μία μηχανή που παράγει μαλλί της γριάς- χωρίς χρωστικές– για να μοιράζεται σε όλους τους καλεσμένους.

blankΣαπουνόφουσκες

Γιγάντιες σαπουνόφουσκες ξετρελαίνουν τους μικρούς μας φίλους.

Οι παραπάνω παροχές μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Εάν λοιπόν θέλετε να κάνετε δώρο στους καλεσμένους σας τις γευστικές μας απολαύσεις, μην διστάζετε, επικοινωνήστε μαζί μας!

Διαβάστε περισσότερα

Βίντεο