832656159

Ταχυδακτυλουργός

Μάγος Tzortzio

Τα καλύτερα καλοκαιρινά πάρτυ και εκδηλώσεις από τον καλύτερο μάγο!

Μάγος Tzortzio

Το Πολυθέαμα σας παρουσιάζει το γνωστό από την τηλεόραση, διεθνούς φήμης και βραβευμένο σε Ελλάδα και εξωτερικό μάγο Tzortzio!  Εντυπωσιάζει τον κόσμο με τα κόλπα του και το πρόγραμμά του είναι σε μορφή σόου και θεάματος. Ο μάγος Tzortzio με την παρτενέρ του, παρουσιάζουν ένα ειδικό για την παιδική δεκτικότητα πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν οι μικροί του φίλοι. Ένα εντυπωσιακό σόου στο οποίο θα εξαφανίσει αντικείμενα, θα κάνει άλλα να «πετάξουν» μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων και το αγαπημένο των παιδιών θα εμφανίσει ζωάκια. Τραπεζάκια που πετούν, σύνθετα ταχυδακτυλουργικά κόλπα όπως εμφανίσεις και εξαφανίσεις ανθρώπων δε λείπουν από το πρόγραμμά του.

 

Ταχυδακτυλουργός – Μάγος Tzortzio: Η μαγεία στη διασκέδασή σας

Πρόγραμμα ταχυδακτυλουργού: Από τα πιο περιζήτητα προγράμματα ψυχαγωγίας!

Μάγος Tzortzio σε καλοκαιρινή εκδήλωσηΟ Μάγος Tzortzio έχει μεγάλη εμπειρία στο παιδικό πάρτυ, την παιδική εκδήλωση και ψυχαγωγία ενήλικου κοινού σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο μοναδικός Έλληνας ταχυδακτυλουργός όπου συνδυάζει με μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο όλα τα είδη της ταχυδακτυλουργίας! Stand-up comedy, Close Up, Stage & illusions magic show, Kids party, Club & Stage show ή attraction, Comic magic show.

Το πρόγραμμα ξεκινά με ένα μοναδικό stage show (πρόγραμμα σκηνής) και stand-up comedy με πολύ γέλιο και συμμετοχή του κοινού. Ακολουθεί ένα καθηλωτικό illusions magic show μεταφέροντας μικρούς και μεγάλους στον μαγικό κόσμο των ψευδαισθήσεων και απολαυστικό κόσμο του θεάματος. Ένα μοναδικό show με εντυπωσιακά νούμερα που κυριολεκτικά «θα μαγέψουν» και με ένα φινάλε που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! Τα νούμερά του θέτουν σε αμφισβήτηση τις γνώσεις σας περί φυσικής νομοτέλειας καθώς πολλά από αυτά δεν έχουν λογική εξήγηση.

 

Σεμινάρια ταχυδακτυλουργικών

Παρουσίαση ταχυδακτυλουργικών κόλπων από επαγγελματία μάγο. Ο ταχυδακτυλουργός εκπαιδεύει τα παιδιά σε μαγικά κόλπα έτσι ώστε και αυτά να γίνουν νέοι ταχυδακτυλουργοί. Τα μαθήματα δείχνουν πώς και τι χρειάζεται για κάθε είδος μαγικών, βήμα – βήμα πώς γίνετε ένα τρυκ και πώς μπορείς να πετύχεις το στόχο σου. Στο τέλος τα παιδιά παρουσιάζουν το δικό τους πρόγραμμα.

Εάν θέλετε μαγευτικά καλοκαιρινά πάρτυ και εκδηλώσεις από τον καλύτερο ταχυδακτυλουργό, επικοινωνήστε μαζί μας!

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες

Βίντεο