Καλοκαιρινοί ξυλοπόδαροι

Καλοκαιρινοί ξυλοπόδαροι για καλοκαιρινές εκδηλώσεις

καλοκαιρινοί ξυλοπόδαροιΜια πρωτότυπη πρόταση

Οι καλοκαιρινοί ξυλοπόδαροι είναι εντυπωσιακοί!

Θέλετε να φτιάξετε μια πολύ ξεχωριστή και διασκεδαστική ατμόσφαιρα για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους στο καλοκαιρινό πάρτυ ή εκδήλωσή σας;  Εάν ναι, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε έναν από τους καλοκαιρινούς ξυλοπόδαρους που έχει το Πολυθέαμα. Οι πανύψηλοι και χαμογελαστοί καλοκαιρινοί ξυλοπόδαροι μας αποτελούν μια πρόταση εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε. Οι ξυλοπόδαροι είναι τόσο ψηλοί που αποσπούν την προσοχή και το βλέμμα όλων! Ένα απίθανο show που ενθουσιάζει τους μικρούς και εντυπωσιάζει τους μεγάλους. Το θέατρο δρόμου με ξυλοπόδαρους μαγεύει στο πέρασμά του συγκεντρώνοντας μικρούς και μεγάλους στο χώρο της εκδήλωσης.

καλοκαιρινός ξυλοπόδαρος πεταλούδαΠρωτότυπες στολές ξυλοπόδαρων

Οι ξυλοπόδαροι έρχονται στο πάρτυ ή την εκδήλωσή σας για να την πασπαλίσουν με χρυσόσκονη, φορώντας όμορφες στολές και φτιάχνοντας μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα. Ξυλοπόδαροι με πολύχρωμα φτερά, στέμματα και καπέλα δημιουργούν μια ευχάριστη νότα για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους μας φίλους. Ο ξυλοπόδαρος με το τεράστιο ύψος του θα γίνει αμέσως το επίκεντρο του ενδιαφέροντος δημιουργώντας ευχάριστες αναμνήσεις στην εκδήλωσή σας. Στόχος του είναι να υποδεχτεί τους καλεσμένους σας χαιρετώντας τους και δίνοντας τους την δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί του! Παίζει με τους μικρούς μας φίλους και κάνει αστεία και ζαβολιές, χαρίζοντάς τους γέλιο και χαρά. Τέλος μοιράζει σε όλα τα παιδάκια ως αναμνηστικό δωράκι μια υπέροχη μπαλονοκατασκευή σε ποικίλα σχέδια και χρώματα.

καλοκαιρινός ξυλοπόδαρος ζογκλέρΞυλοπόδαροι και Ζογκλερικά σε καοκαιρινές εκδηλώσεις

Ο ξυλοπόδαρος ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους με τα παιχνίδια και τα ακροβατικά του και προσφέρει ένα φαντασμαγορικό θέαμα με τα ζογκλερικά του κόλπα. Ένα θέαμα που αναμφισβήτητα εντυπωσιάζει και γοητεύει όλους τους θεατές. Σημαίες, κορδέλες, μπαλάκια, κρίκοι, πανιά και κορύνες δημιουργούν μια ευχάριστη, πρωτότυπη και εντυπωσιακή νότα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να θαυμάσετε από κοντά το δροσερό σόου των ξυλοπόδαρων! Αφήνουν άφωνους μικρούς και μεγάλους με ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα.

Επικοινωνήστε με email     Καλέστε τώρα: 2310 602326

Φωτογραφίες