832656159

Καλοκαιρινοί ξυλοπόδαροι

Καλοκαιρινοί ξυλοπόδαροι για καλοκαιρινές εκδηλώσεις

Οι καλοκαιρινοί ξυλοπόδαροι είναι εντυπωσιακοί

καλοκαιρινοί ξυλοπόδαροι

Θέλετε να φτιάξετε μια πολύ ξεχωριστή και διασκεδαστική ατμόσφαιρα για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους στο καλοκαιρινό πάρτυ ή εκδήλωσή σας;  Εάν ναι, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε έναν από τους καλοκαιρινούς ξυλοπόδαρους που έχει το Πολυθέαμα. Οι πανύψηλοι και χαμογελαστοί καλοκαιρινοί ξυλοπόδαροι μας αποτελούν μια πρόταση εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε.

Οι ξυλοπόδαροι είναι τόσο ψηλοί που αποσπούν την προσοχή και το βλέμμα όλων! Ένα απίθανο show που ενθουσιάζει τους μικρούς και εντυπωσιάζει τους μεγάλους. Το θέατρο δρόμου με ξυλοπόδαρους μαγεύει στο πέρασμά του συγκεντρώνοντας μικρούς και μεγάλους στο χώρο της εκδήλωσης.

 

 

Καλοκαιρινοί Ξυλοπόδαροι σε εκδηλώσεις: Μια πρωτότυπη πρόταση

ξυλοπόδαροι σε καλοκαιρινή εκδήλωση

Οι ξυλοπόδαροι έρχονται στο πάρτυ ή την εκδήλωσή σας για να την πασπαλίσουν με χρυσόσκονη, φορώντας όμορφες στολές και φτιάχνοντας μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα. Ξυλοπόδαροι με πολύχρωμα φτερά, στέμματα και καπέλα δημιουργούν μια ευχάριστη νότα για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους μας φίλους.

Ο ξυλοπόδαρος με το τεράστιο ύψος του θα γίνει αμέσως το επίκεντρο του ενδιαφέροντος δημιουργώντας ευχάριστες αναμνήσεις στην εκδήλωσή σας. Στόχος του είναι να υποδεχτεί τους καλεσμένους σας χαιρετώντας τους και δίνοντας τους την δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί του! Παίζει με τους μικρούς μας φίλους και κάνει αστεία και ζαβολιές, χαρίζοντάς τους γέλιο και χαρά.

Τέλος μοιράζει σε όλα τα παιδάκια ως αναμνηστικό δωράκι μια υπέροχη μπαλονοκατασκευή σε ποικίλα σχέδια και χρώματα.

 

Ξυλοπόδαροι και Ζογκλέρ σε καλοκαιρινές εκδηλώσεις

ξυλοπόδαρος ζογκλέρ σε καλοκαιρινή εκδήλωση

Ο ξυλοπόδαρος ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους με τα παιχνίδια και τα ακροβατικά του και προσφέρει ένα φαντασμαγορικό θέαμα με τα ζογκλερικά του κόλπα. Ένα θέαμα που αναμφισβήτητα εντυπωσιάζει και γοητεύει όλους τους θεατές. Σημαίες, κορδέλες, μπαλάκια, κρίκοι, πανιά και κορύνες δημιουργούν μια ευχάριστη, πρωτότυπη και εντυπωσιακή νότα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να θαυμάσετε από κοντά το δροσερό σόου των ξυλοπόδαρων! Αφήνουν άφωνους μικρούς και μεγάλους με ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα.

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες