832656159

Καλοκαιρινοί Κλόουν

Καλοκαιρινοί κλόουν σε καλοκαιρινά πάρτυ και εκδηλώσεις

Οι πιο χαρούμενοι και ξέφρενοι καλοκαιρινοί κλόουν

καλοκαιρινοί κλόουν

Οι καλοκαιρινοί κλόουν βρίσκονται εδώ για τα καλύτερα και τα πιο πρωτότυπα καλοκαιρινά πάρτυ και εκδηλώσεις. Πάντα πρωτοπόροι σε ότι κάνουμε, στο Πολυθέαμα θα βρείτε υπηρεσίες πρωτότυπες και μοναδικές που θα καταπλήξουν εσάς και τους καλεσμένους σας. Ελάτε να διοργανώσουμε μαζί το καλοκαιρινό πάρτυ ή εκδήλωση σας με απόλυτη επιτυχία επιλέγοντας έναν από τους καλοκαιρινούς μας κλόουν. Έχουμε να σας προτείνουν προγράμματα για κάθε ηλικία και χώρο (εξωτερικό ή εσωτερικό) μέσα από μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών. Κλόουν σε σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, κατασκηνώσεις, παιδότοπους, δήμους, συλλόγους, σωματεία κ.α.

Το Πολυθέαμα διαθέτει τους πιο χαρούμενους καλοκαιρινούς κλόουν – ανιματέρ! Επαγγελματίες στο είδος τους με πολυετή εμπειρία όσον αφορά την παιδική ψυχαγωγία και κύριο στοιχείο τους την αγάπη για τα παιδιά. Οι πιο φανταστικοί καλοκαιρινοί κλόουν έρχονται στο χώρο σας και σε οποιοδήποτε μέρος, με ένα πλήρες πρόγραμμα, πλούσιο, πρωτότυπο, ποιοτικό και άκρως καλοκαιρινό, εμπνευσμένο από τις επιθυμίες των μικρών μας φίλων. Κύριο μέλημά τους είναι να παρακολουθούν τα θέλω των σύγχρονων παιδιών, ώστε να παραμένουν πάντα κοντά τους και να καλύπτουν με πρωτότυπες ιδέες τις ανάγκες τους. Προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης και χαράς στους μικρούς μας φίλους.

 

Τα καλύτερα παιχνίδια που ταιριάζουν στο χώρο και στην ηλικία των παιδιών!

κλόουν σε καλοκαιρινή εκδήλωση

Το πρόγραμμα προσαρμόζεται πάντα ανάλογα με το χώρο, την ηλικία, τον αριθμό και φυσικά τη διάθεση των παιδιών!  Όλα τα προγράμματα εμψύχωσης είναι κατάλληλα σχεδιασμένα έτσι ώστε να πραγματοποιούνται σε οποιοδήποτε χώρο εσείς επιλέξετε.  Όλα τα παιχνίδια μας είναι ολοκληρωμένα, αυτοδημιούργητα και διαμορφώνονται ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών με αγάπη, σεβασμό και υπευθυνότητα. Οι καλοκαιρινοί κλόουν αναλαμβάνουν την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων με διαδραστικά παιχνίδια όξυνσης σκέψης.  Επίσης δε λείπουν παιχνίδια που ενδυναμώνουν την εμπιστοσύνη των παιδιών στην ομαδικότητα και την φαντασία. Ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα πλούσιο σε μουσικοκινητικές δραστηριότητες και παιχνίδια με φαντασία και δημιουργικότητα! Διασκεδάζουμε όλα τα παιδιά μικρά και μεγάλα, δημιουργώντας μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, μέσα από ένα πλήρες πρόγραμμα που περιλαμβάνει μουσική και πολύ χορό.

 

Οι πιο φανταστικοί καλοκαιρινοί κλόουν

Καλώς ορίσατε σε έναν κόσμο παιχνιδιού, χαράς και δημιουργικής απασχόλησης!

Οι καλοκαιρινοί κλόουν – ανιματέρ απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά οργανώνοντας παιχνίδια ομαδικά, θεατρικό παιχνίδι, διαδραστικά παιχνίδια, μουσικοχορευτικά, κατασκηνωτικά και κουκλοθέατρο. Ακόμα δημιουργική απασχόληση με κατασκευές, μαγευτικά ταχυδακτυλουργικά νουμεράκια με ενεργή την συμμετοχή των παιδιών, παιχνίδια δεξιοτήτων και παρατηρητικότητας, αφήγηση παραμυθιού, baby zumba,  κυνήγι θυσαυρού, σκυταλοδρομίες και αθλοπαιδίες. Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με face painting (ζωγραφική προσώπου) και καταπληκτικές μπαλονοκατασκευές κι όλα αυτά σε ποικίλα χρώματα και σχέδια. Τέλος απίθανοι διαγωνισμοί χορού και τραγουδιού με έπαθλα και δωράκια στους νικητές των παιχνιδιών! Και για τους λάτρεις της παραλίας.. Όμορφες δροσερές προτάσεις με πολλά παιχνίδια μέσα και έξω από το νερό με τους καλοκαιρινούς κλόουν!

Λατρεύουμε αυτό που κάνουμε για αυτό και στο Πολυθέαμα θα βρείτε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον επικοινωνίας. Όλοι είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να βρουν αυτό που θέλετε. Ότι και να είναι αυτό που ψάχνετε, επικοινωνήστε μαζί μας! Θα βρούμε τις πιο πρωτότυπες ιδέες και λύσεις για την διοργάνωση του καλοκαιρινού πάρτυ ή της εκδήλωσής σας.

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες