832656159

Καλοκαιρινές Γευστικές απολαύσεις

Κεράσματα

Καλοκαιρινές γευστικές απολαύσεις

Η γωνιά της νοστιμιάς

καλοκαιρινές γευστικές απολαύσειςΘέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους στο παιδικό πάρτυ του παιδιού σας, τη βάφτιση του μωρού σας ή το γάμο σας; Στο σημείο αυτό ακριβώς υπάρχουμε εμείς για να δημιουργήσουμε τη γωνιά της νοστιμιάς. Το Πολυθέαμα είναι εδώ για να σας προσφέρει τις πιο καλοκαιρινές γευστικές απολαύσεις. Κάντε δώρο στους καλεσμένους σας δροσερό παγωτό, γευστικότατο ποπ κορν και μαλλί της γριάς!

 

Καλοκαιρινές γευστικές απολαύσεις : Καροτσάκι παγωτού

καλοκαιρινές γευστικές απολαύσεις

Το πιο δροσερό κέρασμα… Σίγουρα έχετε δει ή ακούσει όλοι για τον παλιό παραδοσιακό παγωτατζή με το καροτσάκι παγωτού του. Εμείς είμαστε εδώ για να φέρουμε αυτές τις αναμνήσεις πίσω.

 Ο παραδοσιακός παγωτατζής επιστρέφει κι έρχεται να μοιράσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους προσφέροντας λαχταριστό παγωτό σε απεριόριστες ποσότητες. Ο παγωτατζής μας έρχεται σε οποιοδήποτε χώρο εσείς επιλέξετε, για να σας γλυκάνει με το καταπληκτικό καροτσάκι του γεμάτο παγωτό!!! Σε διάφορες υπέροχες γεύσεις της επιλογής σας που αγαπούν μικροί και μεγάλοι, προσφέρει αίσθηση δροσιάς με ένα μεγάλο χαμόγελο.

 

Καλοκαιρινές γευστικές απολαύσεις : Ποπ κόρν

καλοκαιρινές γευστικές απολαύσεις

Το αγαπημένο όλων! Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς όλοι μας έχουμε φάει αρκετό από αυτό! Το αγαπημένο παραδοσιακό κέρασμα για μικρούς αλλά και μεγάλους. Αν σας αρέσει η ιδέα του ποπ κόρν, εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας μικρούς και μεγάλους προσφέροντας τους απεριόριστες ποσότητες. Στο χώρο σας έρχεται μία μηχανή που παράγει φρεσκότατο ποπ κορν για να μοιράζεται σε όλους τους καλεσμένους σας.

 

Καλοκαιρινές γευστικές απολαύσεις : Μαλλί της γριάς

καλοκαιρινές γευστικές απολαύσεις

Το γλύκισμα που λατρεύουν όλοι! Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς όλοι μας έχουμε γλυκαθεί από αυτό!  Τυπικά «παιδικό» κέρασμα που όμως δοκιμάζουν και ΟΛΟΙ οι μεγάλοι!!  Ελαφρύ, χαρούμενο, το μαλλί της γριάς είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Στο χώρο σας έρχεται μία μηχανή που παράγει μαλλί της γριάς – χωρίς χρωστικές – για να μοιράζεται σε όλους τους καλεσμένους.

Οι παραπάνω παροχές μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Εάν λοιπόν θέλετε να κάνετε δώρο στους καλεσμένους σας τις γευστικές μας απολαύσεις, μην διστάζετε, επικοινωνήστε μαζί μας!

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες