ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Εκδηλώσεις ενηλίκων

Magic show και όχι μόνο, για ενήλικο κοινό

Εκδηλώσεις ενηλίκων: Θέαμα που μένει αξέχαστο!

Οι καλύτεροι επιδέξιοι ταχυδακτυλουργοί, ζογκλέρ, ακροβάτες και ισορροπιστές με εντυπωσιακά κόλπα αναλαμβάνουν να καταπλήξουν το κοινό στις εκδηλώσεις ενηλίκων.  Σας ταξιδεύουν σ’ έναν κόσμο φανταστικό και μαγικό με ένα πρόγραμμα που μένει αξέχαστο σε όλους. Όλα τα παραπάνω μπορούν να γίνουν σε οποιονδήποτε χώρο εκδηλώσεων. Ακόμη και σε χώρους μη εξειδικευμένους οι οποίοι διαμορφώνονται για μία συγκεκριμένη εκδήλωση. Ο ζογκλέρ σας αφήνει άφωνους με απίθανα ζογκλερικά νούμερα με φωτιές, μαχαίρια, αλυσίδες και πυρσούς. Η ακροβάτης εντυπωσιάζει με τις απίστευτες ικανότητές της και ο ισορροπιστής καταπλήσει με τη δεξιοτεχνία του. Τέλος ο ταχυδακτυλουργός Tzortzio και η παρτενέρ του Roxani σας μεταφέρουν στον κόσμο των ψευδαισθήσεων με ένα απίστευτο illusions magic show.


Ανάλυση  προγραμμάτων Ταχυδακτυλουργού

Club & Stage Show:

Γρήγορο σε κινήσεις και πολύ δύσκολο σε εκτέλεση πρόγραμμα το οποίο παρουσιάζεται σε σκηνή θεάτρου, πλατφόρμα ή ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με την συνοδεία συνήθως μουσικής. Συνδυάζει την υψηλή χειρoπρακτική δεξιοτεχνία με την θεατρική έκφραση. Tα κόλπα του ταχυδακτυλουργού ποικίλουν, τα εργαλεία συνήθως είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος ενώ πολλές φορές απαιτείται και η συμμετοχή του κοινού.

Stage Magic Show – Ταχυδακτυλουργός σκηνής:

Εντυπωσιακή παράσταση ψευδαισθήσεων στην οποία ο ταχυδακτυλουργός παρουσιάζει το πρόγραμμά του σε μία εξέδρα, σκηνή θεάτρου ή πίστα ανάλογα το χώρο, ώστε να φαίνεται σε όλο το κοινό που τον παρακολουθεί. Ο μάγος βρίσκεται επί σκηνής όπου μόνος του ή και με την βοήθεια των θεατών, αναλαμβάνει να σας αφήσει άφωνους. Εντυπωσιακά μαγικά κόλπα με μαντίλια, φωτιές, νοητικά κόλπα, εμφανίζοντας και εξαφανίζοντας αντικείμενα και με θεαματικό φινάλε ένα τραπέζι το οποίο πετάει στον αέρα. Ένα θέαμα πραγματικά μαγικό!

Illusions Magic Show:

Ένα πρόγραμμα καθαρά πίστας και ειδικών συνθηκών, στο οποίο ο ταχυδακτυλουργός μπορεί να εμφανίσει, να εξαφανίσει να “τεμαχίσει” την παρτενέρ του και όχι μόνο.  Ένα απίθανο σόου που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό, μεταφέροντάς τους στον απολαυστικό κόσμο του Varieté.

Closeup Magic Show – Κόλπα εξ επαφής:

Πρόγραμμα το οποίο μπορεί να παρουσιαστεί στις περιπτώσεις κατά τις οποίες υπάρχει αδυναμία εκτέλεσης ενός Stage Show. Είτε λόγω της απουσίας του επαρκούς χώρου είτε λόγω της ιδιαίτερης διαρρύθμισης του μέρους η οποία δεν επιτρέπει σε όλους τους παρευρισκόμενους να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα. Στην περίπτωση αυτή ο ταχυδακτυλουργός παρουσιάζει σε κάθε τραπέζι ξεχωριστά, ειδικά κόλπα με την συμμετοχή και την βοήθεια των καθήμενων και στην κυριολεξία κάτω από την μύτη τους. Περιφερόμενος μέσα στον κόσμο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον θεατή εκτελώντας κόλπα με τράπουλες, μαντίλια, κέρματα, τσιγάρα, μπαλάκια και πολλά άλλα αντικείμενα. Πρόκειται για ένα σόου εντελώς ξεχωριστό και υψηλού βαθμού δεξιοτεχνίας. Το προτείνουμε συνήθως σε προώθηση προϊόντων, εγκαίνια καταστημάτων κ.α.

Comic Magic Show:

Διασκεδαστικά μαγικά τρικ και με τη συμμετοχή του κοινού που στόχο έχουν μόνο το γέλιο.

Mental Magic – διάβασμα σκέψης:

Ο ταχυδακτυλουργός με την βοήθεια του μυαλού καταφέρνει να επέμβει στην σκέψη του θεατή. Εκτελεί κόλπα νοητικά με αποτέλεσμα να μαντέψει αυτό που σκέφτεται ο θεατής.

Promotion:

Στην περίπτωση αυτή η διαφήμιση- προώθηση προϊόντων γίνεται με την μέθοδο του stage & illusions magic show σαν παρουσίαση. Εναλλακτικά γίνεται με την μέθοδο του close-up magic show σαν διαφήμιση σε καταστήματα, νυκτερινά κέντρα, show δρόμου, κτλ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας