832656159

ΕΓΚΑΙΝΙΑ & ΠΡΟΩΘΗΣΗ

Εγκαίνια Προώθηση

Εγκαίνια και Προώθηση

party-promotion-leroy-merlin.Το Πολυθέαμα αναλαμβάνει τα εγκαίνια και την προώθηση της εταιρία σας. Απευθύνεται σε συλλόγους, σωματεία και εταιρίες που έχουν ως στόχο να διαφημίσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους. Με αστείρευτο κέφι και ζωντάνια εργαζόμαστε για την καλύτερη διαφήμιση του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας. Με οδηγό την πολυετή εμπειρία μας και γνώμονα το ασίγαστο πάθος μας για τη διασκέδασή σας δημιουργήσαμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών για να δημιουργήσουν σε εσάς και τους πελάτες σας την πληρότητα που επιθυμείτε.

Μέσα από μία μεγάλη γκάμα παροχών επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα. Σε εμάς θα βρείτε πρωτότυπες ιδέες παρουσίασης και προώθησης, όπως η παντομίμα, το κουκλοθέατρο κ.α. Αγαπημένοι Παιδικοί ήρωες, εντυπωσιακοί ξυλοπόδαροι, κλόουν και ανιματέρ με ξεχωριστές στολές είναι ένα δείγμα από το τι μπορούμε να κάνουμε για να προωθήσουμε το υλικό σας. Μπορείτε να επιλέξετε: Εμψυχωτές, Ταχυδακτυλουργούς, Κλόουν, Ζογκλέρ, Ξυλοπόδαρους, Dj’s, Πυροτεχνήματα, Διακόσμηση χώρου, Φουσκωτά, Κλοουνταχυδακτυλουργός, Παιδικούς ήρωες, Θέατρο σκιών.

Για οποιαδήποτε διαφημιστική σας ενέργεια εμείς βρισκόμαστε εδώ. Σας βοηθάμε να την υλοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από την άριστη συνεργασία μας μαζί σας.

party-promotion-kri-kriΠαιδικές εταιρικές εκδηλώσεις

Το Πολυθέαμα επίσης απευθύνεται σε συλλόγους, σωματεία, εταιρίες, εργοστάσια, δήμους, κοινότητες, οργανισμούς, ξενοδοχεία, κατασκηνώσεις, κέντρα δεξιώσεων (γάμων – βαπτίσεων), Camping, νυχτερινά κέντρα, κρουαζιερόπλοια, συνέδρια, γεύματα, εταιρικά party και ιδιωτικά party. Είμαστε στη διάθεσή σας για να οργανώσουμε με μοναδικό τρόπο μία εκδήλωση που είμαστε σίγουροι πως θα σας μείνει αξέχαστη.

Διασκεδαστικοί Κλόουν μαζί με Παιδικούς Ήρωες και εκπληκτικούς Ξυλοπόδαρους χαρίζουν ώρες χαράς και διασκέδασης σε εσάς που θέλετε να διοργανώσετε μια εκδήλωση για τα παιδιά των συνεργατών σας.
Σε οποιαδήποτε γιορτή ή χορό οι διασκεδαστές μας ψυχαγωγούν με πολύ κέφι και φαντασία τα παιδιά. Μέσα από μουσικοκινητικά παιχνίδια, άφθονο χορό, βραβεία και δωράκια τα παιδιά διασκεδάζουν. Φυσικά δε λείπουν τα εκπληκτικά μαγικά κόλπα από τον ταχυδακτυλουργό μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα διαμορφώσουμε παρέα το πρόγραμμα που ταιριάζει σε σας και τις ανάγκες σας.

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες