Θεάματα

Μοναδικές Ατραξιών και θεάματα με ταχυδακτυλουργούς, ζογλέρ, ξυλοπόδαρους & μασκώτ

Μοναδικά θεάματα με ταχυδακτυλουργούς, ζογλέρ, ξυλοπόδαρων και μασκώτ δίνουν διαφορετικό τόνο στην εκδήλωσή σας…

Αποκριάτικα θεάματα

θεάματα με εντυπωσιακές μασκότΠανύψηλοι Ξυλοπόδαροι, Ζογκλέρ, Νεράιδες, Πριγκίπισσες, αρλεκίνοι, παλιάτσοι και απίθανοι Κλόουν θα παρελάσουν με τον βασιλιά καρνάβαλο στις αποκριάτικες παρελάσεις. Κυρήσουν την έναρξη της αποκριάτικης παρέλασης, χαιρετούν, διασκεδάζουν και καλωσορίζουν τον κόσμο μοιραζοντάς τους σερμπατίνες και κομφετί!

Πανύψηλοι ξυλοπόδαροι

Πρωτότυπες μασκότ

Αποκριάτικοι ξυλοπόδαροι- ζογκλέρ 

Η περίοδος της αποκριάς σημαίνει ξέφρενος χορός, μουσική και ξεφάντωμα. Πανύψηλοι αποκριάτικοι ξυλοπόδαροι και εντυπωσιακές μασκότ θα παρελάσουν με τον βασιλιά καρνάβαλο και θα κηρύξουν την έναρξη της παρέλασης. Προϋπαντώντας τους απίθανους καρναβαλιστές και τα μεγαλειώδη άρματα της παρέλασης, χαιρετούν τον κόσμο που παρακολουθεί, μοιράζοντάς τους σερπαντίνες και κομφετί!!! Ακόμα ξυλοπόδαροι- ζογκλέρ παρουσιάζουν ένα show με απίθανα ζογκλερικά κόλπα, όπου κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό των θεατών. Σημαίες, κορδέλες, μπαλάκια, κρίκοι, πανιά και κορίνες δημιουργούν μια ευχάριστη, πρωτότυπη και εντυπωσιακή νότα.

θεάματα ταχυδακτυλουργούΘεάματα ταχυδακτυλουργού: Από τα πιο περιζήτητα προγράμματα ψυχαγωγίας!!!

Ο Ταχυδακτυλουργός Tzortzio έχει μεγάλη εμπειρία στο παιδικό πάρτυ, την παιδική εκδήλωση και ψυχαγωγία ενήλικου κοινού σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πολυβραβευμένος σε φεστιβάλ του εξωτερικού και γνωστός από την τηλεόραση, ο ταχυδακτυλουργός TZORTZIO προσφέρει μια διαφορετική νότα στη διασκέδασή σας. Ο μοναδικός Έλληνας ταχυδακτυλουργός όπου συνδυάζει με μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο όλα τα είδη της ταχυδακτυλουργίας: Stand-up comedy, Close Up, Stage & illusions magic show, Kids party, Club & Stage show ή attraction, Comic magic show.

Ταχυδακτυλουργός Tzortzio: Η μαγεία στη διασκέδασή σας

Ο Ταχυδακτυλουργός Tzortzio με την παρτενέρ του Roxani, παρουσιάζουν ένα ειδικό για την παιδική δεκτικότητα πρόγραμμα. Πάντα με τη συμμετοχή των μικρών αλλά και των μεγάλων, διασκεδάζει το κοινό μέσα σε μία ευχάριστη και χιουμοριστική ατμόσφαιρα. Θα εξαφανίσει αντικείμενα, θα κάνει άλλα να «πετάξουν» μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων και θα κάνει σύνθετα ταχυδακτυλουργικά κόλπα. Και φυσικά το αγαπημένο των παιδιών, θα εμφανίσει ζωάκια! Ένα πρόγραμμα που ξετρελαίνει τους μικρούς και εντυπωσιάζει τους μεγάλους! Πρόκειται για ένα σόου εντελώς ξεχωριστό και υψηλού βαθμού δεξιοτεχνίας.

Συνεχίζει με ένα απίθανο illusions magic show. Μπροστά στα μάτια σας θα δείτε να εξαφανίζεται ένας ολόκληρος άνθρωπος, να χωρίζεται σε 5 διαφορετικά τεμάχια και πολλά άλλα μυστήρια. Ένα σόου που δεσμευόμαστε να εντυπωσιάσει, μεταφέροντας μικρούς και μεγάλους στον μαγικό κόσμο των ψευδαισθήσεων!

Επίσης θα παρουσιάσει ένα μοναδικό comic magic show και ένα πρόγραμμα stand-up comedy. Το γέλιο είναι αναπόσπαστο κομμάτι του προγράμματός του και βέβαια η συμμετοχή του κοινού. Θα σας καθηλώσει με τα απίστευτα ταχυδακτυλουργικά του κόλπα γνωστά για τη θεατρικότητα, την πρωτοτυπία και την αληθοφάνειά τους. Τα νούμερά του θέτουν σε αμφισβήτηση τις γνώσεις σας περί φυσικής νομοτέλειας καθώς πολλά από αυτά δεν έχουν λογική εξήγηση.

Αν θέλετε λοιπόν να σας μεταφέρουμε στον μαγικό και απολαυστικό κόσμο του θεάματος επικοινωνήστε μαζί μας. Δώστε έναν άλλο αέρα στο πρόγραμμά σας και ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.

Επικοινωνήστε με email     Καλέστε τώρα: 2310 602326

Φωτογραφίες

Βίντεο