832656159

Πάρτι Σχολείων

Αποκριάτικος χορός σχολείου

αποκριάτικος χορός σχολείουΑποκριάτικος χορός, ένα φαντασμαγορικό πρόγραμμα με γαϊτανάκι, limbo dance, διαγωνισμούς χορού και τραγουδιού ανεβάζει το κέφι στα ύψη. Ερχόμαστε στο σχολείο σας και σε οποιοδήποτε χώρο επιλέξετε να γίνει ο αποκριάτικος χορός σας.

Αποκριάτικοι χοροί

Ήρθαν οι απόκριες και είναι ώρα για ξεφάντωμα! Ένα ξέφρενο πάρτυ ξεκινά, εσείς θα μείνετε απ’ έξω; Είμαστε οι καλύτεροι του είδους στο να διασκεδάζουμε, να ψυχαγωγούμε και να διοργανώνουμε τις καλύτερες αποκριάτικες εκδηλώσεις και πάρτι! Διαθέτουμε τους καλύτερους κλόουν, διασκεδαστές, εμψυχωτές για να γίνει ο αποκριάτικος χορός σας μοναδικός και ιδιαίτερος. Διαθέτουμε ένα μοναδικό τρόπο να χρωματίσουμε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις με αστείρευτο κέφι και φαντασία.

Ομάδα θεάματος Πολυθέαμα

 Η πολυετής πείρα μας είναι αυτό που χρειάζεστε για να διοργανώσουμε μια μοναδική αποκριάτικη γιορτή. Το Πολυθέαμα εδώ και χρόνια διοργανώνει εκατοντάδες επιτυχημένους αποκριάτικους χορούς σε δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς. Μας εμπιστεύονται γιατί γνωρίζουν πως θα έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα στον αποκριάτικο χορό τους! Εμπιστευτείτε μας γιατί η πείρα μας ξεπερνά τη φαντασία σας. Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στις ηλικίες των παιδιών και φυσικά στις απαιτήσεις σας.

Aποκριάτικο ξεφάντωμα

Κλόουν και διασκεδαστές οδηγούν το κέφι στα ύψη! Μαζί με έναν έμπειρο dj, με επαγγελματικά μηχανήματα ήχου, δίνουν το ρυθμό στη γιορτή σας! Ένα ξέφρενο πάρτυ με πολλά παραδοσιακά αποκριάτικα παιχνίδια και ομαδικές δραστηριότητες μόλις ξεκίνησε. Γαϊτανάκι και limbo dance, δύο μουσικοχορευτικά παιχνίδια που ξετρελαίνουν τους μικρούς μας φίλους, δε λείπουν από κανένα αποκριάτικο χορό. Σερπαντίνες, μάσκες, κομφετί, χαρτοπόλεμος, πολύ μουσική και χορός μεταμορφώνουν την εκδήλωση σε μοναδικό ξεφάντωμα κεφιού. Μουσικοχορευτικά παιχνίδια, διαγωνισμός καλύτερης στολής, διαγωνισμοί χορού και τραγουδιού, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, ζογκλερικά νούμερα και σκετς παντομίμας εντυπωσιάζουν και ενθουσιάζουν όλα τα παιδιά. Μπαλονοκατασκευες σε όλα τα παιδιά, Face painting  και πολλές πολλές εκπλήξεις έχουν την τιμητική τους. Επίσης φαντασμαγορικός φουσκωτός κλόουν και οι αγαπημένοι όλων τριόροφοι ξυλοπόδαροι με πρωτότυπες στολές και καπέλα περιφέρονται στο χώρο της εκδήλωσης.

Καλέστε μας τώρα για να μείνει σε όλους αξέχαστος ο αποκριάτικος χορός σας. Καλή διασκέδαση!!!

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες