Αποκριάτικοι ξυλοπόδαροι

Αποκριάτικα παιδικά πάρτι Αποκριάτικοι χοροί Δημοτικών Σχολείων Αποκριάτικα προγράμματα Νηπιαγωγείων Αποκριάτικοι ξυλοπόδαροι Αποκριάτικες Παρελάσεις Ατραξιών και Θεάματα Αποκριάτικα Εργαστήρια Γιγαντόφουσκες

Αποκριάτικοι ξυλοπόδαροι

Ξυλοπόδαροι για αποκριάτικους χορούς και παρελάσεις

Υποδοχή με ξυλοπόδαρο

Θέλετε να εμπλουτίσετε τον αποκριάτικο χορό ή την παρέλασή σας; Θέλετε να εντυπωσιάσετε μικρούς και μεγάλους και η αποκριάτικη γιορτή σας να μείνει αξέχαστη; Το Πολυθέαμα είναι εδώ για να σας προτείνει τους εντυπωσιακούς αποκριάτικους ξυλοπόδαρους. Οι αποκριάτικοι ξυλοπόδαροι μας έρχονται στο χώρο σας τραβώντας την προσοχή και τα βλέμματα όλων με την επιβλητική τους εμφάνιση. Ντυμένοι πάντα με όμορφες και πρωτότυπες στολές, περιφέρονται ανάμεσα στον κόσμο σε ανοιχτό η κλειστό χώρο.

Παρέλαση

C A R N I V A L    P A R T Y

Η περίοδος της αποκριάς σημαίνει ξέφρενος χορός, μουσική και ξεφάντωμα. Πανύψηλοι αποκριάτικοι ξυλοπόδαροι θα παρελάσουν με τον βασιλιά καρνάβαλο και θα κηρύξουν την έναρξη της παρέλασης. Προϋπαντώντας τους απίθανους καρναβαλιστές και τα μεγαλειώδη άρματα της παρέλασης, χαιρετούν τον κόσμο που παρακολουθεί, μοιράζοντάς τους σερπαντίνες και κομφετί!!!

Τεράστια ποικιλία στολών

Ξυλοπόδαροι πεταλούδες, πειρατές και πειρατίνες, νεράιδες και πριγκίπισσες να χορεύουν και να διασκεδάζουν είναι μόνο μια μικρή εικόνα από την ξέφρενη αποκριάτικη γιορτή με το Πολυθέαμα! Ξυλοπόδαρος πειρατίνα μεταφέρει τους καλεσμένους σας στον κόσμο του παραμυθιού. Ξυλοπόδαρος πριγκίπισσα μαγεύει μικρούς και μεγάλους με το μαγικό ραβδί. Ξυλοπόδαρος πεταλούδα με πολύχρωμα φτερά, έρχεται να πασπαλίσει με χρυσόσκονη τον αποκριάτικο χορό σας. Οι αποκριάτικοι ξυλοπόδαροι βγαίνουν φωτογραφίες και ξεσηκώνουν μικρούς και μεγάλους με τα παιχνίδια και τα ακροβατικά τους. Βάλτε λοιπόν την στολή σας και τις μάσκες σας, εφοδιαστείτε με πολύ κέφι και αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε σε μία μαγευτική αποκριάτικη γιορτή.

blankShow

Ακόμα μπορούν να παρουσιάσουν ένα show με απίθανα ζογκλερικά κόλπα, όπου κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό των θεατών. Σημαίες, κορδέλες, μπαλάκια, κρίκοι, πανιά και κορίνες δημιουργούν μια ευχάριστη, πρωτότυπη και εντυπωσιακή νότα.Ένα φαντασμαγορικό πρόγραμμα που αποτελείται από πολλά παιχνίδια, μουσική, χορό, διαγωνισμούς καρναβαλιού, μάσκες, σερπαντίνες και κομφετί. Δραστηριότητες με φαντασία και πολλές άλλες εκπλήξεις μπορούμε να σας προσφέρουμε σε έναν αποκριάτικο χορό. Μικροί και μεγάλοι θα συμμετέχουν ενεργά και θα διασκεδάσουν σε μία εκδήλωση που θα σας μείνει αξέχαστη!

Επικοινωνήστε μαζί μας για τους αποκριάτικους ξυλοπόδαρους με την υπογραφή Πολυθέαμα!

Επικοινωνήστε με email     Καλέστε τώρα: 2310 602326