Γιγαντόφουσκες

Ο μαγικός κόσμος της αποκριάτικης γιγαντόφουσκας

αποκριάτικες σαπουνόφουσκεςΤο μεγαλύτερο υπερθέαμα με αποκριάτικες γιγαντόφουσκες

Γιγαντόφουσκες ξετρελαίνουν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις

Αποκριάτικες γιγαντόφουσκες εντυπωσιάζουν στα αποκριάτικα πάρτυ και εκδηλώσεις. Γιγαντόφουσκες όλων των διαστάσεων πλημμυρίζουν το χώρο. Με επαγγελματικό εξοπλισμό και ειδικά εργαλεία γεμίζουμε το χώρο με γιγαντόφουσκες. Ένα μαγικό υπερθέαμα, έτοιμο να βυθίσει μικρούς και μεγάλους στον φαντασμαγορικό του κόσμο, γεμάτο άπειρες πολύχρωμες σαπουνόφουσκες! 

Βubble Show: Σόου με αποκριάτικες γιγαντόφουσκες

Σαπουνόφουσκες ή μπουρμπουλήθρες,  είναι ένας ιδανικός συνδυασμός εφέ και παιδικής απόλαυσης μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας, ρομαντισμού και κωμωδίας, όπως μόνο οι φυσαλίδες σαπουνιού μπορούν να δώσουν. Ένα θέαμα προσαρμόσιμο σε δρόμους, πλατείες, πάρκα και εσωτερικούς  χώρους. Ελάτε να ζήσουμε μαζί στον απίστευτο κόσμο της σαπουνόφουσκας. Ένα συναρπαστικό ταξίδι που μεταφέρει τον θεατή σε μια άλλη διάσταση όπου όλα είναι δυνατά και δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία. Ένα show πραγματικά μαγικό για μικρούς και μεγάλους με πολύχρωμες φυσαλίδες οποιουδήποτε σχήματος και μεγέθους.

Με χιλιάδες φυσαλίδες σε όλα τα χρώματα και σχέδια να γεμίζουν όλο το χώρο, ενήλικες και παιδιά απολαμβάνουν αυτό το μοναδικό show. Ένα διαδραστικό θέαμα με την συμμετοχή του κοινού, που τους μεταφέρει σε ένα παράλληλο σύμπαν χαράς και ελευθερίας!

Σαπουνοφουσκοπαιχνίδια με αποκριάτικες γιγαντόφουσκεςαποκριάτικες γιγαντόφουσκες

Ποιο παιδί δεν τρελαίνεται για σαπουνόφουσκες; Το αγαπημένο παιχνίδι όλων. Οι σαπουνόφουσκες δημιουργούν από μόνες τους μια όμορφη ιριδίζουσα απόχρωση του ουράνιου τόξου. Μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν με τις φούσκες και προσπαθώντας να σκάσουν όσο το δυνατόν περισσότερες μπορούν. Ένας διαγωνισμός «σκασίματος» φούσκας μόλις ξεκίνησε. Βάλτε όλη σας ενέργεια και φύγαμε!! Ένα καταπληκτικό φινάλε!!! Γίνε ο Άρχοντας των Φυσαλίδων μπαίνοντας μέσα σε μία γιγάντια σαπουνόφουσκα!

Ξέφρενο παιχνίδι με τεράστιες γιγαντόφουσκες

Η περίοδος της αποκριάς έφτασε και τα παιδιά χρειάζεται να ξεσαλώσουν λίγο παραπάνω. Είναι ευκαιρία να παίξουμε μαζί τους νέα παιχνίδια, έξω από το σπίτι,  και να διασκεδάσουμε όσο περισσότερο μπορούμε! Τι θα λέγατε λοιπόν να παίξουμε μαζί τους ένα παιχνίδι με νερό και σαπούνι; Το νόημα είναι τα παιχνίδια με τις σαπουνόφουσκες να τα παίζουμε έξω από το σπίτι! Στην αυλή, στην πυλωτή, στην παιδική χαρά ακόμα καις τη πλατεία! Κάνοντας και τους μεγάλους να νοιώσουν για λίγο μικρά παιδιά.

Καλή διασκέδαση!!!

Επικοινωνήστε με email     Καλέστε τώρα: 2310 602326

 
 
 

Φωτογραφίες