832656159

Αποκριάτικα Εργαστήρια

Καλλιτεχνικά αποκριάτικα εργαστήρια

Στα καλλιτεχνικά αποκριάτικα εργαστήρια τα παιδιά αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά τους κάνοντας χειροτεχνίες και καλλιτεχνικές κατασκευές. Συνδυάζοντας ζωγραφική και κατασκευή δημιουργούν μόνα τους αποκριάτικες μάσκες, χαρταετούς κ.α.  με διάφορα διακοσμητικά στοιχεία.

Δημιουργήστε μαζί μας το δικό σας καλλιτεχνικό αποκριάτικο εργαστήρι.

Εργαστήρια με αποκριάτικες μάσκες

Τα παιδιά κατασκευάζουν από την αρχή μία αποκριάτικη μάσκα. Στη συνέχεια τη ζωγραφίζουν, τη διακοσμούν με διάφορα στολίδια όπως φτερά, πούλιες, χάντρες και την παίρνουν μαζί τους σαν αναμνηστικό.

Καλλιτεχνικό εργαστήρι χαρταετού

Ο χαρταετός τις Απόκριες έχει την τιμητική του. Τα παιδιά με τη βοήθεια ειδικού μαθαίνουν πώς να κατασκευάσουν από το μηδέν το δικό τους χαρταετό!

Αποκριάτικα εργαστήρια καρτών

Στα αποκριάτικα  εργαστήρια, συνδυάζοντας ζωγραφική και φαντασία, τα παιδιά δημιουργούν μόνα τους Κάρτες. Τις διακοσμούν με διάφορα στολίδια, γιρλάντες, χάντρες, κουμπιά, ζυμαρικά αλλά και ανακυκλώσιμα υλικά. Μέσα στις κάρτες που φτιάχνουν, με την βοήθεια των ειδικών, τα παιδιά γράφουν Ότι αυτά θέλουν. Η κατασκευή καρτών είναι μια διασκεδαστική διαδικασία για τα παιδιά. Τους δίνει την ευκαιρία να εκφράσουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο τους και να τις πάρουν μαζί τους για να διακοσμήσουν το δωμάτιο τους. Μπορούν ακόμα να τις χαρίσουν σε κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Αποκριάτικα εργαστήρια διακοσμητικών

Διακοσμητικά για το παιδικό δωμάτιο και όχι μόνο, ξετρελαίνουν παιδιά και μεγάλους. Υλικά όπως χαρτί, πηλός, ζυμαρικά και υφάσματα έχουν την τιμητική τους. Τρισδιάστατα χάρτινα και πήλινα διακοσμητικά όπως διακοσμητικά ρεσό θα σας μείνουν αξέχαστα!

Αποκριάτικα εργαστήρια ζωγραφικής

Και για τους μικρότερούς μας φίλους, δε λείπουν οι αποκριάτικες χρωμοσελίδες!

Εργαστήρια ταχυδακτυλουργικών

Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε παραπονεμένα τα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας. Για αυτά ετοιμάσαμε εργαστήρια ταχυδακτυλουργικών. Παρουσίαση ταχυδακτυλουργικών κόλπων από επαγγελματία μάγο. Ο ταχυδακτυλουργός εκπαιδεύει τα παιδιά σε μαγικά κόλπα έτσι ώστε και αυτά να γίνουν νέοι ταχυδακτυλουργοί. Τα μαθήματα δείχνουν πώς και τι χρειάζεται για κάθε είδος μαγικών, βήμα – βήμα πώς γίνετε ένα τρυκ και πώς μπορείς να πετύχεις το στόχο σου. Στο τέλος τα παιδιά παρουσιάζουν το δικό τους πρόγραμμα.

Εάν θέλετε τα παιδιά να αναπτύξουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες, επικοινωνήστε με το Πολυθέαμα! Καλή διασκέδαση!!!

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες