832656159

Αποκριάτικες εκδηλώσεις

Αποκριάτικες εκδηλώσεις & πάρτι

Ερχόμαστε στο χώρο σας, διοργανώνοντας τη γιορτή που όλοι θα θυμούνται! Διαθέτουμε ένα μοναδικό τρόπο να χρωματίσουμε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις με αστείρευτο κέφι και φαντασία.

Αποκριάτικοι χοροί

Ήρθαν οι απόκριες και είναι ώρα για ξεφάντωμα!Ένα ξέφρενο πάρτυ ξεκινά, εσείς θα μείνετε απ’ έξω;

Είμαστε οι καλύτεροι του είδους στο να διασκεδάζουμε, να ψυχαγωγούμε και να διοργανώνουμε τις καλύτερες Αποκριάτικες εκδηλώσεις και πάρτι!
Διαθέτουμε τους καλύτερους Κλόουν, διασκεδαστές, εμψυχωτές για να γίνει ο αποκριάτικος χορός σας μοναδικός και ιδιαίτερος.

Σχολεία, εταιρίες, σύλλογοι, δήμοι και οργανισμοί εμπιστεύονται εδώ και χρόνια το «ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ» γνωρίζοντας πως θα έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα στην εκδήλωσή τους!
Καλέστε μας τώρα για να φτιάξουμε μαζί τη δική σας εκδήλωση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Το Πολυθέαμα εδώ και αρκετά χρόνια έχει διοργανώσει εκατοντάδες επιτυχυμένες Αποκριάτικες εκδηλώσεις σε Δήμους, Δημοτικά σχολεία, Νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς και εταιρίες. Η πολυετής πείρα μας είναι αυτό που χρειάζεστε για να διοργανώσουμε μαζί την Αποκριάτικη γιορτή ή το χορό σας.

Aποκριάτικο ξεφάντωμα με το γαϊτανάκι και το libo, σερπατίνες, κομφετί, χαρτοπόλεμο, διαγωνισμό καλύτερης στολής, μουσικοχορευτικά παιχνίδια, διαγωνισμοί χορού και τραγουδιού, ζογκλερικά νούμερα, σκετς παντομίμας και μπαλονοκατασκευές! Κλόουν και διασκεδαστές οδηγούν το κέφι στα ύψη μαζί με έναν έμπειρο dj, με επαγγελματικά μηχανήματα ήχου, που μεταμορφώνει την εκδήλωση σε μοναδικό ξεφάντωμα κεφιού, μια ιδέα που προσαρμόζεται στις απαιτήσεις σας και δίνει το ρυθμό στη γιορτή σας! Επίσης διατίθεται φαντασμαγορικός φουσκωτός κλόουν και οι αγαπημένοι όλων τριόροφοι ξυλοπόδαροι με πρωτότυπες στολές και καπέλα.

Το γαϊτανάκι στις αποκριάτικες εκδηλώσεις

Αποκριάτικες εκδηλώσεις σε πλατεία

Το γαϊτανάκι είναι ένας χορός που δένει απόλυτα με το χρώμα και το κέφι της Αποκριάς. Ο ένας κρατάει ένα μεγάλο στύλο στο κέντρο, από την κορυφή του οποίου ξεκινούν  μακριές κορδέλες, καθεμιά με διαφορετικό χρώμα. Οι κορδέλες αυτές λέγονται γαϊτάνια και δίνουν το όνομά τους στο έθιμο. Γύρω από το στύλο,  χορευτές κρατούν από ένα γαϊτάνι και χορεύουν μαζί, σε  ζευγάρια, τραγουδώντας το παραδοσιακό τραγούδι. Καθώς κινούνται γύρω από το στύλο, κάθε χορευτής εναλλάσσεται με το ταίρι του κι έτσι όπως γυρνούν (ο κάθε χορευτής περνάει τη μια φορά από μέσα και την άλλη απ’ έξω) πλέκουν τις κορδέλες γύρω από το στύλο δημιουργώντας χρωματιστούς συνδυασμούς. Ο χορός τελειώνει, όταν οι κορδέλες έχουν τυλιχτεί γύρω από το στύλο και οι χορευτές χορεύουν πολύ κοντά σ’ αυτόν. Καλή διασκέδαση!!!

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες

Bίντεο