Εταιρεία

Ποιοί είμαστε

Ποιοί είμαστε

Λίγα λόγια για το Πολυθέαμα

Το «Πολυθέαμα» συστάθηκε το 1986 και από τότε μέχρι σήμερα έχει δώσει εκατοντάδες παραστάσεις και κάθε είδους παιδικές εκδηλώσεις και παιδικά πάρτυ. Διασκεδάζουμε παιδιά κάθε ηλικίας σε σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, δήμους, εταιρίες, φροντιστήρια, θέατρα, ξενοδοχεία και σε οποιοδήποτε χώρο εσείς θελήσετε, να γιορτάσετε με ιδέες που κεντρίζουν τη φαντασία κάθε καλεσμένου σας.

Κλόουν-ανιματέρ, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργοί-μάγοι, ξυλοπόδαροι, εμψυχωτές, διασκεδαστές, μίμοι, ηθοποιοί, χορευτές, κουκλοθεατρίνοι, κουκλοπαίχτες, καραγκιοζοπαίχτες, κ.α. είναι οι άρτια εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας που ανανεώνουν συνεχώς τα προγράμματά τους αναζητώντας πάντα καινούριους και πρωτότυπους τρόπους ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Η πολυετής εμπειρία μας στην πρωτότυπη και πετυχημένη οργάνωση παιδικών πάρτυ και εκδηλώσεων, για μικρούς και μεγάλους, εδώ και χρόνια αλλά και η σταθερή ποιότητα των υπηρεσιών μας, αφήνει τους πελάτες μας απόλυτα ικανοποιημένους με αποτέλεσμα να μας έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη.

Έπειτα από 31 χρόνια ενεργής παρουσίας στον χώρο του παιδικού θεάματος και διοργάνωσης εκδηλώσεων, στο βιογραφικό μας μετράμε πολλές επιτυχημένες παραστάσεις και συνεργασίες με τους περισσότερους πολιτιστικούς φορείς και δήμους της Περιφέρειας Κεντρικής, Δυτικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Θεσσαλίας και Ηπείρου και με μια πληθώρα επίσης ξενοδοχείων, πολιτιστικών οργανισμών, εταιριών, εργοστασίων, καταστημάτων, ιδρυμάτων, ασφαλιστικών οργανισμών, κατασκηνώσεων, παιδότοπων, πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων από όλη την Ελλάδα!

Ο σημαντικότερος ωστόσο παράγοντας , που συντέλεσε στη διατήρηση ενός τόσο μεγάλου πελατολογίου , συνεχώς αυξανόμενου, είναι η διαρκής ανανέωση των προγραμμάτων μας, τόσο με τη βοήθεια της δημιουργικής μας ομάδας, όσο και με την άριστη πλέον τεχνογνωσία, που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Υπηρεσίες

Παιδικά πάρτυ

Παιδικά πάρτυ

Έμπειροι παιδαγωγοί και κλόουν οργανώνουν θεατρικό και ομαδικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, μουσικοκινητικά παιχνίδια, face painting και μπαλονοκατασκευές, διαμορφωμένα ανάλογα με την ηλικία των παιδιών, στο χώρο που εσείς θα επιλέξετε. Διαθέτουμε επίσης: – Ταχυδακτυλουργούς – Ξυλοπόδαρους – Ζογκλέρ – Ακροβάτες – Djs – Φουσκωτά – Catering – Στολισμό με μπαλόνια ήλιον

Χριστουγεννίτικες εκδηλώσεις
Αποκριάτικες εκδηλώσεις

Αποκριάτικες εκδηλώσεις

Aποκριάτικο ξεφάντωμα με το γαϊτανάκι και το libo, κομφετί, χαρτοπόλεμο, παιχνίδια, διαγωνισμοί χορού και τραγουδιού, ζογκλερικά νούμερα, σκετς παντομίμας και μπαλονοκατασκευές! Κλόουν και διασκεδαστές οδηγούν το κέφι στα ύψη μαζί με έναν έμπειρο dj, με επαγγελματικά μηχανήματα ήχου, που μεταμορφώνει την εκδήλωση σε μοναδικό ξεφάντωμα κεφιού, μια ιδέα που προσαρμόζεται στις απαιτήσεις σας και δίνει το ρυθμό στη γιορτή σας! Επίσης διατίθεται φουσκωτός κλόουν και ξυλοπόδαροι. θα μας δείτε να οργανώνουμε χορούς και εκδηλώσεις σχολείων, δήμων, συλλόγων και εταιρειών.

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις

Με κέφι και μεράκι κάθε καλοκαίρι ετοιμάζουμε μια δροσερή και απολαυστική παράσταση, ένα απίθανο show που ενθουσιάζει τους μικρούς και εντυπωσιάζει τους μεγάλους. Το θέατρο δρόμου με ξυλοπόδαρους και κλόουν μαγεύει στο πέρασμά του συγκεντρώνοντας μικρούς και μεγάλους στο χώρο της εκδήλωσης η οποία συνεχίζεται με θεατρικό και κινητικό παιχνίδι με αποκορύφωση ένα απίθανο illusions magic show στην εξέδρα, που θα σας μείνει αξέχαστο! Στις παραστάσεις συμμετέχουν και τα ίδια τα παιδιά και έτσι με απλό και διασκεδαστικό τρόπο παίρνουν τα μηνύματα που χρειάζεται. Παραστάσεις με πάρα πολύ γέλιο επειδή για μας δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από το χαμόγελο ενός παιδιού.

Προγράμματα ενηλίκων

Προγράμματα ενηλίκων

Οι καλύτεροι επιδέξιοι ταχυδακτυλουργοί, ζογκλέρ, ακροβάτες και ισορροπιστές με εντυπωσιακά κόλπα σας ταξιδεύουν σ’ έναν κόσμο φανταστικό και μαγικό, με ένα πρόγραμμα που μένει αξέχαστο σε όλους. Όλα τα παραπάνω μπορούν να γίνουν σε οποιονδήποτε χώρο εκδηλώσεων, αλλά και σε χώρους μη εξειδικευμένους οι οποίοι διαμορφώνονται για μία συγκεκριμένη εκδήλωση. Ο ζογκλέρ Bono εντυπωσιάζει με απίθανα ζογκλερικά νούμερα με φωτιές, μαχαίρια, αλυσίδες και πυρσούς. Ο ταχυδακτυλουργός Tzortzio και η παρτενέρ του σας μεταφέρουν στον κόσμο των ψευδαισθήσεων με ένα απίστευτο illusions magic show. Η ακροβάτης Neli εντυπωσιάζει με τις απίστευτες ικανότητές της. Ο ισορροπιστής Paolo θα σας καταπλήξει με τη δεξιοτεχνία του.