ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ

Παιδικό πάρτυ

παιδικό πάρτυ

ταχυδακτυλουργός

Είστε έτοιμοι για παιδικό πάρτυ;

Τα καλύτερα παιδικά πάρτυ για μικρά και μεγάλα παιδιά!

Φαντασία, ποιότητα και ασφάλεια, είναι τα απαραίτητα συστατικά για ένα πετυχημένο παιδικό πάρτυ. Οι κλόουν–ανιματέρ που συνεργάζεται το Πολυθέαμα είναι έμπειροι παιδαγωγοί όσον αφορά την παιδική ψυχαγωγία,  που ντύνονται με επίκαιρες και φαντασμαγορικές στολές και αναλαμβάνουν να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά με ένα πλούσιο, πρωτότυπο και ποιοτικό πρόγραμμα, εμπνευσμένο από τις επιθυμίες των μικρών μας φίλων. Οι πιο φανταστικοί κλόουν, ντυμένοι είτε με τη στολή του κλόουν, είτε με στολή της επιλογή σας από τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, έρχονται στο χώρο σας, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης και χαράς στους μικρούς μας φίλους και ξεγνοιασιά στους γονείς. Γεμάτοι ενέργεια και κέφι, είναι έτοιμοι να χορέψουν, να παίξουν και να διασκεδάσουν μαζί σας, πετυχαίνοντας να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων και χαρίζοντας απίστευτες στιγμές γέλιου, χαράς και δημιουργικότητας!!!

Μπορείτε να οργανώσετε το πάρτυ γενεθλίων για κάθε ηλικία, καθώς το πρόγραμμά μας αλλάζει ανάλογα με τον χώρο, την ηλικία, και τον αριθμό των παιδιών. Όλα τα προγράμματα εμψύχωσης είναι κατάλληλα σχεδιασμένα έτσι ώστε να πραγματοποιούνται σε οποιοδήποτε χώρο εσείς επιλέξετε. 

Καλώς ορίσατε σε έναν κόσμο παιχνιδιού, χαράς και δημιουργικής απασχόλησης!

Αναλαμβάνουμε την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων με διαδραστικά παιχνίδια όξυνσης σκέψης καθώς και παιχνίδια που ενδυναμώνουν την εμπιστοσύνη των παιδιών στην ομαδικότητα και την φαντασία. Όλα μας τα παιχνίδια διαμορφώνονται με αγάπη, σεβασμό και υπευθυνότητα ανάλογα με τις ηλικίες, τον αριθμό και φυσικά την διάθεση των παιδιών.

Το βασικό πρόγραμμα εμψύχωσης του κλόουν περιλαμβάνει θεατρικό και ομαδικό παιχνίδι με πολύ μουσική και χορό. Με κίνητρο το χαμόγελο και την φαντασία, μέσα από το θεατρικό παιχνίδι τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να λειτουργήσουν συλλογικά και να αξιοποιήσουν ευκαιρίες επικοινωνίας και έκφρασης. Επίσης οι κλόουν απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά οργανώνοντας μουσικοχορευτικό διαδραστικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά, μαγικά τρικ και ταχυδακτυλουργικά νουμεράκια, παιχνίδια δεξιοτήτων και παρατηρητικότητας, αφήγηση παραμυθιού,  μουσικοκινητικές δραστηριότητες και παιχνίδια με φαντασία, face painting (ζωγραφική προσώπου), καταπληκτικές μπαλονοκατασκευές, κυνήγι θησαυρού, διαγωνισμούς και δωράκια στους νικητές των παιχνιδιών και στον εορτάζοντα!

Θα θέλατε ο ανιματέρ να ντυθεί κάτι διαφορετικό από κλόουν;

Δείτε το τεράστιο βεστιάριο με τις στολές μας και επιλέξετε ανάμεσα από μία μεγάλη γκάμα στολών από ήρωες παραμυθιών (χωρίς καμία επιπλέον χρέωση).

Θεματικά πάρτυ για περισσότερη διασκέδαση!!!

Παιδικά πάρτυ ρόλων

Για τους λάτρεις των παραμυθιών και των κινουμένων σχεδίων

Αναλαμβάνουμε επίσης την οργάνωση θεματικών πάρτυ, μέσα από μεγάλη γκάμα χειροποίητων στολών, προσαρμοσμένη με το αντίστοιχο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και σχεδιασμένη στις ανάγκες των γονέων και των παιδιών, με οδηγό την αγάπη και τον επαγγελματισμό.

Εάν το παιδί σας έχει έναν ή περισσότερους αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων ή παραμυθιών, τότε ένα θεματικό πάρτυ είναι μια τέλεια λύση που θα κάνει τη γιορτούλα σας αξέχαστη.

Μέσα από μεγάλη γκάμα στολών, οι έμπειροι εμψυχωτές μας θα κάνουν το παιδικό πάρτυ σας… αληθινό παραμύθι! Παιχνίδια, καπέλα και στέμματα, δωράκια αναμνηστικά, face painting και όμορφες πινελιές που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Εάν θέλετε λοιπόν να ζωντανέψτε το παιδικό πάρτυ σας, μην χάνετε χρόνο και επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να διαμορφώσουμε παρέα το πάρτυ των ονείρων σας, κάνοντας το καλύτερο δώρο στα παιδιά σας!!! Είμαστε έτοιμοι να διασκεδάσουμε τους δικούς σας καλεσμένους με ένα φανταστικό πρόγραμμα γεμάτο κέφι και χορό!!!Επίσης διαθέτουμε πλήρη ηχητική και μικροφωνική κάλυψη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Φωτογραφίες